Au trecut 13 ani de atunci. L-am găsit pe ”musculosul” de la primul Big Brother!

Publicat: 30/09/2016 | 00:31

Anul 2003 era unul cât se poate de însemnat pentru România, pentru că atunci telespectatorii au gustat pentru prima dată fenomenul de „reality show“, odată cu apariţia celebrei emisiuni „Big Brother“, care a ţinut pe toată lumea cu sufletul la gură în faţa micilor ecrane.

Şi nu numai atât, pentru că imediat românii au prins drag de concurenţii pe care i-au primit în case prin intermediul televiorului. Aşa că nu a durat mult până când fiecare a primit ba câte o poreclă, ba o trăsătură, care îi descrie perfect pe cei care concurau pentru marele premiu, în emisiunea prezentată de către Andreea Raicu şi Virgil Ianţu.

Cu siguranţă, din prima ediţie a emisiunii „Big Brother“ vi-l aminţi pe Florin Staicu, cel care aproape instant a fost considerat „musculosul“ sau „frumuşelul“ respectivului „reality show“.

Florin Staicu frângea inimile domnişoarelor când apărea pe micul ecran, la „Big Brother“, în 2003
Florin Staicu frângea inimile domnişoarelor când apărea pe micul ecran, la „Big Brother“, în 2003

Dacă în 2003, Florin Staicu făcea furori cu fizicul său impecabil, de bărbat preocupat de felul în care arată şi părea mereu proaspăt ieşit de la sală, iată că acum, la 13 ani de la terminarea show-ului televizat, priorităţile fostului concurent sunt altele. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a găsit pe „musculos“, în urmă cu câteva zile. Acesta era într-un centru comercial din zona Băneasa, din Capitală, acolo unde a mers alături de familia sa la un restaurant. Împreună cu soţia şi cei doi copii, Florin le-ar fi dezamăgit cu siguranţă pe domnişoarele care l-au zărit, pentru că deşi a trecut un număr considerabil de ani de când era prezent pe micul ecran, fostul concurent încă are un fizic impecabil.

Florin Staicu, cândva un burlac râvnit s-a transformat într-un familist convins
Florin Staicu, cândva un burlac râvnit s-a transformat într-un familist convins

Cândva un burlac extrem de râvnit, „musculosul“ s-a transformat într-un familist convins, iar acest lucru se remarcă şi din stilul său de viaţă. În urmă cu trei ani de zile, acesta povestea că şi-a găsit-o pe aleasa inimii sale, iar alături de aceasta conduce o grădiniţă, o şcoală primară, dar şi-un after-school din Capitală. Mai mult, el şi-a păstrat pasiunea pentru sporturile extreme, pentru că iarna încă le mai practică, iar pe lângă acest lucru predă ore de schi.

Citește și...