Legătura dintre Lidia, tânăra care s-a sinucis în Londra, şi Sorana, ex-A.S.I.A.: „E o durere până la oase. E o fugă disperată de a mai simţi”

Publicat: 17/10/2017 | 22:36

Cazul Lidie Drăgescu a şocat două ţări, după ce s-a aruncat din turnul Catedralei Saint Paul din Londra, iar cei care au cunoscut-o încă nu acceptă gândul că ea nu mai este. Sorana, ex-A.S.I.A., a vorbit despre gestul său extrem şi a oferit o lecţie de viaţă la TV. Mărturisirile vedetei te pun pe gânduri.

Sorana Darclée Mohamad sau simplu Sorana a vorbit în cadrul unui interviu emoţionant despre Lidia Drăgescu, tânăra care s-a sinucis săptămâna trecută în Londra. Fosta componentă a trupei A.S.I.A. s-a confruntat şi ea cu drepresia, boală din cauza căreia tânăra româncă a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. Iar în timpul declaraţiilor, artista a spus că sinuciderea nu e o rezolvare sau o scăpare, ci doar o fugă disperată de a mai simţi.

Citeşte şi: Biletul de adio sfâşietor al româncei care s-a aruncat de pe Catedrala St. Paul, din Londra: „Mamă, nu puteam să aştept să…”

În cadrul interviului, Sorana, ex-A.S.I.A., a spus că prietenii celor aflaţi în depresie au şanse foarte mici să îşi dea seama că ei au această boală. Vedeta a spus că aşa s-a întâmplat şi în cazul ei.

„E atât de greşit din multe puncte de vedere. În primul rând, nu înseamnă scăpare, rezolvare. E o fugă disperată de a mai simţi (n.r.: când a fost invitată să comenteze gestul disperat făcut de Lidia Drăgescu). Tu simţi durere în toate formele, în cele mai profunde forme simţi durere, e durere până la oase. E constantă. E ca un curent care îţi trece. Tot ce gândeşti e că vrei să fugi. (…). Ştii cine o simte şi e atât de uşor să o vezi: cine a trecut pe lângă depresie. (…). Probabilitatea ca cineva să observe că e în prăpastia depresiei e foarte mică. (…). Pe mine nu m-a simţit nimeni.(…). La un moment dat, da (n.r.: ai gânduri suicidale). Nu le dau curs, m-am gândit că s-ar putea să ratez tot.”, a declarat fosta componentă a trupei A.S.I.A. în cadrul unei emisiuni TV.

Citeşte şi: Mama româncei care s-a aruncat de pe catedrala St. Paul din Londra a făcut mărturisiri halucinante!

Pe 11 octombrie, Lidia Drăgescu, a căzut din Whispering Gallery la parterul Catedralei, în faţa vizitatorilor, după ce a trecut de bara de protecţie. Tânăra româncă stătea de cinci ani în Londra împreună cu familia.

 

Citește și...