Liviu Vârciu, hotărâre neașteptată în viața amoroasă: „Scriu o carte despre femeile din viața mea”

Publicat: 11/10/2018 | 11:07

Liviu Vârciu a luat o decizie surprinzătoare în legătură cu viața amoroasă: artistul s-a apucat de scris o carte despre femeile cu care s-a iubit. În timpul declarațiilor, actorul din “Fructul oprit” a subliniat că va da multe amănunte despre relațiile lui amoroase și că fostele iubite nu vor apărea cu numele lor, ci doar cu inițialele acestora.

Liviu Vârciu, hotărâre neașteptată în viața amoroasă: „Scriu o carte despre femeile din viața mea”

Prezent în platoul de la “Xtra Night Show”, Liviu Vârciu a mărturisit că se simte împlinit și că, cel puțin pentru acest moment, nu are de gând să se mai implice în vreo relație amoroasă. Carismaticul cântăreț a spus că fiicele sale sunt bine și că relația cu fosta iubită, Anda Călin, este una armonioasă.

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin, surprinși împreună la o petrecere intimă. Vestea a fost dată de o prietenă comună

Înainte să vorbească despre cartea în care va vorbi despre femeile din viața lui și pe care o va lansa în viitor, actorul a vorbit despre volumul “L.A.”, erau mai multe informații despre membrii formației din care a făcut parte în urmă cu mulți ani.

A fost o greșeală făcută de noi, am făcut-o cadou (n.r.: cartea). S-a vândut în 98.000 de exemplare, cea mai bine vândută de la vremea aia. În carte am zis totul pe repede înainte. (…). Nu mai vreau să trăiesc nicio dragoste.

(…). Aveam câte o fată în fiecare oraș. La un moment dat, o să scriu o carte despre femeile din viața mea și o să dau acolo toate detaliile. Acolo am dat doar literele. Nu caut nimic, nu vreau să trăiesc nimic, nici o dragoste, nici o relație. Am o relație bună cu Anda, copila e genială, ne înțelegem de minune.”, a mărturisit Liviu Vârciu în cadrul emisiunii “XNS”.

Liviu Vârciu s-a despărțit de Anda Călin când toți credeau că urmează nunta

Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a doua oară anul trecut, pe 25 septembrie. Artistul și Anda Călin i-au pus numele fiicei lor Anastasia Maria, iar în martie, micuța a fost creștinată. Artistul mai are o fiică, pe Carmina, care s-a născut în urma relației pe care a avut-o cu Ami Teiceanu. Actorul din serialul “Fructul oprit” a anunțat luni, 2 iulie, că nu mai formează un cuplu cu fostul “iepuraș” Playboy.

Citește și...