LORELAI MOŞNEGUŢU, „îngeraşul fără mâini” de la Românii au Talent, s-a pregătit pentru Paşte! Imaginile au înduioşat inimile a sute de oameni

Publicat: 15/04/2017 | 18:36

Lorelai este copilul-minune care a impresionat juriul şi telespectatorii show-ului “Românii au talent”, în sezonul 7, ediţia a-4-a. Cu toate că nu are mâini, Lorelai, pe numele său adevărat Alberta, îşi foloseşte picioarele pentru a putea cânta la pian.

Abandonată la naştere de mama sa naturală, Lorelai a primit o nouă şansă la viaţă în ziua în care a ajuns în braţele Vioricăi Pârvan, asistenta sa maternală. Cazul micuţei i-a impresionat până la lacrimi şi pe Gigi Becali, cel care i-a oferit un căruţ special care să o ajute să se deplaseze mai uşor, (detalii AICI), dar şi pe milionarul cu inimă de aur, Codin Maticiuc. (detalii AICI)

Micuţa şi-a creat între timp un cont personal pe Facebook, pentru a putea comunica mai uşor cu admiratorii ei, iar în urmă cu puţin timp, Lorelai le-a arătat tuturor cum s-a pregătit pentru Paşte, primind sute de like-uri şi zeci de comentarii. „Un număr de 2018 lumânări au fost aprinse, în Joia Mare, pe Calea Luminii de la Târgovişte, pe traseul din faţa Catedralei Mitropolitane, pe Bulevardul Carol I, până la gara municipiului, pe o distanţă de un kilometru, la Calea Luminii, un eveniment de o mare încărcătură spirituală la care am fost şi eu prezentă. Este al 18-lea an când are loc Calea Luminii la Târgovişte. Artistul plastic, domnul Mihai Şerbănescu, iniţiatorul acestui eveniment, spune că manifestarea a devenit o tradiţie, în fiecare an se aprinde un număr de lumânări egal cu al anului respectiv plus încă una, ca simbol al speranţei., a scris micuţa Lorelai.