Acasă » Exclusiv » “Mă voiau această tută accesibilă!” Adevăratul motiv pentru care câștigătoarea de la Power Couple a renunțat la televiziune: acuzații grave către PRO

“Mă voiau această tută accesibilă!” Adevăratul motiv pentru care câștigătoarea de la Power Couple a renunțat la televiziune: acuzații grave către PRO

De: Sabin Tudor 18/04/2024 | 23:40

Povești necunoscute publicului până acum au fost rostite de Daiana Anghel în emisiunea CANCAN EXCLUSIV! Populara influenceriță de beauty dezvăluie cum a ajuns în televiziune, dar mai ales ce a determinat-o să renunțe la aparițiile pe sticlă, până să accepte provocarea Power Couple. Soția lui Sorin Gonțea a făcut tranziția de la job-ul de prezentatoare de știri în Deva, către Antena 3, la rubrica de sport. Daiana Anghel reprezenta pe atunci una dintre cele mai pregnante figuri din spațiul media, însă pendularea între trusturi a fost una cu istorisiri fabuloase.

Culisele celor mai mari posturi de televiziune sunt divulgate de câștigătoarea de la Power Couple, într-un interviu de senzație. Cei ce doresc să urmărească emisiunea integrală, o pot face chiar AICI!

( NU RATA: CE DIFERENȚĂ DE VÂRSTĂ ESTE ÎNTRE DAIANA ANGHEL ȘI SORIN GONȚEA, CÂȘTIGĂTORII POWER COUPLE 2024, DE LA ANTENA 1 )

Daiana Anghel dezvăluie cum a făcut trecerea de la Antena 3 către trustul PRO. Capatos și Cristina Cioran i-au fost complici: „A fost proba vieții mele!”

CANCAN EXCLUSIV: După Antena 3, ai plecat către SPORT.RO…

Daiana Anghel: Am fost în prima echipă. Și cu Antena 3 am pornit de la început, și cu SPORT.RO, la fel. Acolo a fost o poveste foarte faină. Cristina Cioran și Capatos au fost cei care mi-au pavat drumul către trustul PRO. Eram la Antena 3 deja de ceva timp, eram nemulțumită de niște situații repetitive din redacție și eu cu Cristina și cu Capatos ne vedeam în fiecare dimineață. Pentru că ei aveau matinalul și terminau fix când aveam eu o pauză mai mare. Mâncam cu ei și abia ce se făcuse partea asta de cartier din Băneasa. Parțial mall-ul era deschis și după niște ani de ulei încins și mici, aveam altceva ce puteam să mâncăm în zonă. Eram la masă în mall, mă plângeam iarăși de ce mă plângeam eu. Cu un an înainte fusesem sunată de Pro TV, de la știri, am fost să dau probă, doar că în secunda doi s-a aflat în Antenă că am fost chemată la probă.

În secunda în care s-a aflat, s-au închis toate ușile. mă sunaseră pentru știri. Cristina zice «am aflat că se deschide un post nou, care este fix pe sport, îl sun acum pe Costi Mocanu». Eu trebuia, în momentul ăla, să dau o probă și pentru Antena 1, pentru sport. Doar că planurile directorului de la vremea respectivă erau puțin diferite și ca să se acopere a cerut probă. M-am folosit de treaba aia și am zis «caseta pe care o să o folosim ca probă pentru Antena 1 o s-o trimit și la Pro TV», pentru că Adrian Sârbu trebuia să aprobe orice nouă angajare, în special când era vorba de oamenii care apăreau pe sticlă. A fost o probă impecabilă, proba vieții mele, am făcut copia, am trimis proba în Pro TV. După care știu că am plecat la un meci al celor de la AS Roma și în aceeași zi am primit două telefoane, și că am fost selectată pentru Antena, și că am fost selectată pentru Pro TV.

Daiana Anghel a făcut dezvăluiri de senzație, în cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV (Foto: captură video)

CANCAN EXCLUSIV: Și a trebuit să alegi…

Daiana Anghel: Nici n-am stat pe gânduri.

CANCAN EXCLUSIV: Celor din Antenă ce le-ai spus?

Daiana Anghel: Că plec, semnasem cu Pro.

( CITEȘTE ȘI: CINE ESTE ȘI CU CE SE OCUPĂ SORIN GONȚEA, CÂȘTIGĂTORUL POWER COUPLE, DE LA ANTENA 1. ÎN 2020 A SUFERIT UN INFARCT )

Probleme în PRO pentru cunoscuta prezentatoare: „Nu era ceva ce eu îmi doream pentru mine și pentru viitorul meu, această «bimbo» de la sport, disponibilă și cam tută!”

CANCAN EXCLUSIV: De ce ai stat doar un an la SPORT.RO?

Daiana Anghel: Cumva, îmi doream mai mult. Îi mai ziceam în redacție lui Costi că aș vrea să depășesc partea cu sportul. Nici în Pro TV nu am avut cea mai ușoară viață, acolo am dat de alte situații. Imaginea pe care încercau să mi-o creeze, nu cei din redacție, cât persoana responsabilă din departamentul de PR, nu era ceva ce eu îmi doream pentru mine și pentru viitorul meu, această „bimbo” de la sport care este super disponibilă și e cam tută ea, așa, este super accesibilă.

Nu era ceva ce îmi doream, nu am fost niciodată genul care să vrea să fie așa în atenția publicului și să-și facă așa imagine. Nu mă reprezintă, în primul rând, ca fire, ca fel de a fi, să mă duc să mă chiloțăresc prin ziare și pe la televizor. Nu mă mai simțeam confortabil, pentru mine televiziunea în momentul ăla nu mai era ce ar fi trebuit să fie. Am avut o ocazie foarte bună să mă retrag și nu am stat pe gânduri. Simt și când este cazul să marșez, simt și când este cazul să bat în retragere. Dacă stau să mă gândesc, în urmă, nu există nicio decizie la nivel profesional pe care să o regret și care să nu fi dus la ceva mai bun.

CANCAN EXCLUSIV: Ulterior, te-ai întors la Antena 1…

Daiana Anghel: Acolo m-au convins Buzdugan cu Morar. Dar indiferent de unde am plecat, n-am scuipat. Nu m-am comportat urât, poate aș fi avut motive să fac scandal, dar pe mine nu m-ar fi ajutat la absolut nimic.

( VEZI ȘI: CEA MAI CONTROVERSATĂ PERECHE A LUAT TROFEUL ”POWER COUPLE”, DAR SCANDALUL ABIA ACUM ÎNCEPE! TAXATĂ PENTRU AGRESIUNE, DAIANA O DĂ PE FAȚĂ: ”ARE NEVOIE DE MILĂ? PARE NEAJUTORAT?”)

Câștigătoarea de la „Power Couple” explică de ce s-a retras definitiv din televiziune, după experiența neprietenoasă, avută la Kanal D (Foto: captură video)

Ruptura de televiziune a venit la Kanal D pentru Daiana Anghel: „Ar fi trebuit să-mi încalc niște principii!”

CANCAN EXCLUSIV: Dar scindarea dintre tine și televiziune cum s-a produs de tot?

Daiana Anghel: Când am plecat din Kanal D, am zis că nu mai vreau s-o fac. Ar fi trebuit să-mi încalc niște principii pe care nu le-aș încălca niciodată, pentru nimic în lume. Poate doar dacă ar trebui să depindă viața mea de asta sau ar fi vreun război.

CANCAN EXCLUSIV: Vorbim despre sexualizare?

Daiana Anghel: Asta este tot ce pot să-ți spun. Ar fi trebuit să-mi încalc niște principii pe care nu le-aș încălca pentru nimic în lume, din punct de vedere profesional. Nu aș face niște lucruri care pe mine nu mă reprezintă, doar pentru un post. Dacă sunt ținută pe un post, sunt ținută pentru că sunt cea mai bună și pentru că merit. La momentul respectiv eram cea mai bună și din acest punct de vedere n-am avut nicio îndoială, însă mai departe nu m-aș mai fi simțit confortabil. Iar pentru mine televiziunea, la acel moment, se confirma că nu mai este ceea ce era atunci când eu îmi doream din tot sufletul să fac carieră în acest domeniu. Nu mă mai regăseam și am zis că e cazul să ne despărțim prietenește!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Mirela Retegan RUPE tăcerea! Adevărul despre gașca ZURLI! „Când se angajează un om, îl rog un singur lucru...”
Mirela Retegan RUPE tăcerea! Adevărul despre gașca ZURLI! „Când se angajează un om, îl rog...
FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Bălan, într-un costum de baie alb, la Dubai. L-a zăpăcit pe iubitul ei tenismen, care e cu 9 ani mai tânăr
FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Bălan, într-un costum de baie alb, la Dubai. L-a zăpăcit...
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte...
Cele mai 'bunese' iubite de fotbaliști de la Euro 2024. Pe ce loc sunt româncele
Cele mai 'bunese' iubite de fotbaliști de la Euro 2024. Pe ce loc sunt româncele
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima...
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
VIDEO Asiatici și africani veniți la muncă în România, urcați în avion și trimiși înapoi acasă. Au fost interziși în UE
VIDEO Asiatici și africani veniți la muncă în România, urcați în avion și trimiși înapoi...
Plătită să nu facă nimic timp de 20 ani, o femeie a dat în judecată compania la care este angajată: M-au băgat în dulap
Plătită să nu facă nimic timp de 20 ani, o femeie a dat în judecată...
Cum schimbi CORECT treptele la o manuală pe benzină?
Cum schimbi CORECT treptele la o manuală pe benzină?
„Sunt cel mai fericit tată din lume”. Interviul oferit de Irinel Columbeanu și fiica sa Irina sosită din Statele Unite
„Sunt cel mai fericit tată din lume”. Interviul oferit de Irinel Columbeanu și fiica sa...
"Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în...
Teoria Ștefaniei cu privire la descalificarea iubitului ei din Casa Iubirii. “Este cineva.”
Teoria Ștefaniei cu privire la descalificarea iubitului ei din Casa Iubirii. “Este cineva.”
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de...
BANCUL ZILEI. Coafeza către clientă: - Care e ocazia, iubita? Nuntă, botez, iubit nou?
BANCUL ZILEI. Coafeza către clientă: - Care e ocazia, iubita? Nuntă, botez, iubit nou?
Un șofer de Tesla a lovit o mașină de poliție. Ce făcea acesta la volan?
Un șofer de Tesla a lovit o mașină de poliție. Ce făcea acesta la volan?
LEGUMA care este cel mai bun AFRODIZIAC! Egiptenii antici o mâncau zilnic
LEGUMA care este cel mai bun AFRODIZIAC! Egiptenii antici o mâncau zilnic
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Atracția turistică din Grecia pe care mulți o ratează. Nu costă mult, vei avea parte de imagini de neuitat
Atracția turistică din Grecia pe care mulți o ratează. Nu costă mult, vei avea parte...
Cântăreț român, în stare critică după un accident de muncă. Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluirea: “Sunt în stare de șoc”
Cântăreț român, în stare critică după un accident de muncă. Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluirea:...
Rusia a luat o decizie istorică. Anunțul venit acum de la Moscova
Rusia a luat o decizie istorică. Anunțul venit acum de la Moscova
Mihai Trăistariu îi învață pe români cum să facă bani: „Așa poți face 3.000-5.000 de lei pe lună”
Mihai Trăistariu îi învață pe români cum să facă bani: „Așa poți face 3.000-5.000 de...
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
Undă verde pentru Mark Rutte în cursa pentru şefia NATO. Ungaria şi Slovacia nu se mai opun / Olandezul mai are nevoie de sprijinul României
Undă verde pentru Mark Rutte în cursa pentru şefia NATO. Ungaria şi Slovacia nu se...
Se schimbă legea în România. Noua regulă: Trebuie să fie căsătoriți de 10 ani
Se schimbă legea în România. Noua regulă: Trebuie să fie căsătoriți de 10 ani
Tzancă Uraganu, tarife exorbitante. Cât încasează manelistul la o cântare
Tzancă Uraganu, tarife exorbitante. Cât încasează manelistul la o cântare
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ISTORICE în România. Ce se întâmplă începând de vineri, 21 iunie
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ISTORICE în România. Ce se întâmplă începând de vineri, 21 iunie
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru...
Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata i-a plătit cu vârf și îndesat
Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata...
Vichi Raileanu a devenit mamă pentru a doua oară:
Vichi Raileanu a devenit mamă pentru a doua oară: "Suntem cei mai fericiți din lume”
Oana Zăvoranu a cerut bani pe internet pentru a-și realiza proiectele la care visează. Ce planuri are Querida
Oana Zăvoranu a cerut bani pe internet pentru a-și realiza proiectele la care visează. Ce...
”Se slăbește mult și repede”. Alimentul pe care Mihaela Bilic îl recomandă celor care vor să topească ca prin minune kilogramele în plus
”Se slăbește mult și repede”. Alimentul pe care Mihaela Bilic îl recomandă celor care vor...
Locul din România care i-a fascinat pe toți turiștii. Este unic la noi în țară: “Nu am văzut niciodată așa ceva”
Locul din România care i-a fascinat pe toți turiștii. Este unic la noi în țară:...
×