Mama Lidiei Drăgescu, mărturisire sfâşietoare: „S-a aruncat de pe Catedrală ca să zboare direct în braţele lui Dumnezeu”! Ce a visat tânăra cu două zile înainte să se sinucidă

Publicat: 19/10/2017 | 09:12

Isabela Drăgescu, mama tinerei care s-a aruncat de pe Catedrala St. Paul din Londra, a vorbit despre durerea fără margini lăsată în urmă de fiica ei. Femeia susţine că nici ea, nici fraţii ei nu au simţit că Lidia ar suferi de depresie. Nimic din comportamentul tinerei nu avea să prevestească gestul ei.

Povestea Lidie Drăgescu a întristat atât România, cât şi Marea Britanie, ţara în care se mutase alături de fraţii şi de mama ei, cu mulţi ani în urmă. Tânăra s-a aruncat de la balconul Catedralei St. Paul din Londra, săptămâna trecută. Cu două zile înainte să-şi pună capăt zilelor, Lidia Drăgescu i-a povestit mamei ei visul bizar pe care l-a avut.

Au venit îngerii, mi-au dat maci şi m-au dus în Rai. Era atât de frumos!”, i-a spus Lidia mamei ei. 

După 48 de ore, Lidia Drăgescu şi-a luat la revedere de la mama ei şi a luat autobuzul de acasă, din Essex, spre Catedrala St. Paul. Mama ei nu ştia că va fi pentru ultima oară când îşi vede fiica. Odată ajunsă la Catedrala St. Paul, Lidia a urcat cele 257 de trepte pentru a ajunge la Whispering Gallery, şi s-a aruncat de la balcon. Tânăra a lăsat în urmă două bilete de adio, unul pentru mama ei, iar altul pentru cei care aveau să o găsească. (Citeşte şi Biletul de adio sfâşietor al româncei care s-a aruncat de pe Catedrala St. Paul, din Londra: „Mamă, nu puteam să aştept să…”)

 

Ea şi-a dorit să vadă cum este lumea de dincolo. Lidia credea că tot ce este legat de această lume e complicat şi urât. A ales Catedrala pentru că voia să zboare direct în braţele lui Dumnezeu”, a mărturisit Isabela Drăgescu, pentru tabloidul britanic The Sun.

Mama Lidiei, fratele ei geamăn, Vlad, şi fratele mai mic, Gabriel, în vârstă de 16 ani, nu înţeleg pe deplin ce a împins-o pe tânără să-şi pună capăt zilelor. Familia ei nu ştia că suferă de depresie.

Lidia Drăgescu avea deja o diplomă în domeniul afacerilor, obţinută la Universitatea Ulster, şi din septembrie a început studiile în Ştiinţe Bio­medicale, la University of East din Londra. Alături de mama sa, Lidia con­ducea o firmă de recrutare, KOD, al cărei manager era. Înainte de asta, a fost managerul unui restaurant. Tânăra in­tenţiona să fie şi model. În viitor, tânăra îşi dorea să devină neurochirurg şi să salveze vieţi.

Lidia ar fi devenit doctor, cu siguranţă. Era fascinată de creierul uman şi credea că merită explorat. Lidia era o gânditoare. Chiar dacă era lângă noi, atunci când citea, se ducea într-o altă lume”, a mai spus Isabela Drăgescu, pentru sursa citată.

O altă pasiune a Lidiei Drăgescu era arhitectura. Tânăra era de-a dreptul îndrăgostită de Catedrala St. Paul, pe care o vizita des.

Am vizitat Catedrala St. Paul în urmă cu câţiva ani, iar ea mi-a spus cât de mult îi place. Lidia era fascinată de tot ce e frumos şi îmi spunea des cât de urâtă i se pare această lume. Ea era convinsă că nu poţi găsi frumuseţea reală în această lume”, a povestit printre lacrimi Isabela Drăgescu.

 

Citește și...