Mama Luizei Melencu, dezvăluiri uluitoare despre un martor-cheie: ”O doamnă a confirmat că în ziua dispariției mi-a văzut fiica”

Autor: A.N.
Publicat: 08/09/2019 | 16:56
Mama Luizei Melencu, dezvăluiri uluitoare despre un martor-cheie: ”O doamnă a confirmat că în ziua dispariției mi-a văzut fiica”

Noi informații în cazul Caracal. Mama Luizei Melencu a făcut dezvăluiri uluitoare despre un martor-cheie. Monica Melencu este convinsă că fata ei a fost urmărită, vânată și răpită.

„Cu trei zile în urmă, sora mea a fost undeva la Caracal. S-ar fi întâlnit cu o doamnă care a confirmat că în ziua dispariției mi-a văzut fiica. Susține cu tărie că a vorbit cu fiica mea în aceeași zi. Acea doamnă a susținut că l-a văzut pe Dincă, a avut o conversație cu fiica mea, iar mașina care a oprit nu a oprit unde era și dânsa, ci lângă fiica mea. Iar dânsa ar fi zis că vrea să meargă și ea. A oprit lângă fată și a luat-o. Organele de poliție au fost la poartă la acea doamnă, dar noi nu am primit nicio informație”, a spus mama Luizei în cadrul unei emisiuni TV.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, numai că – în cazul Luizei – a oferit, de la bun început, declarații contradictorii. Mai întâi a spus că i-a aruncat trupul în Dunăre, apoi în Olt. Specialiștii care au analizat unele dintre petele de sânge descoperite în casa lui Gheorghe Dincă au stabilit că acestea aparțin Luizei Melencu. (CITEȘTE ȘI: INFORMAȚII-BOMBĂ DESPRE GHEORGHE DINCĂ! AR FI BĂTUT ȘI VIOLAT O FEMEIE DE 49 DE ANI, LA O LUNĂ DUPĂ CE AR FI RĂPIT-O ȘI OMORÂT-O PE LUIZA MELENCU)

Gheorghe Dincă spune că, inițial, nu a vrut să oomoare pe Luiza, luând-o la ocazie și intenționând să o ducă acasă. Numai că, pe drum, observând că este ”frumoasă” și că ”mirosea frumos”, criminalul și-a schimbat planurile

Citește și...