Informații-bombă despre Gheorghe Dincă! Ar fi bătut și violat o femeie de 49 de ani, la o lună după ce ar fi răpit-o și omorât-o pe Luiza Melencu

Autor: I.D.
Publicat: 13/08/2019 | 17:53
Informații-bombă despre Gheorghe Dincă! Ar fi bătut și violat o femeie de 49 de ani, la o lună după ce ar fi răpit-o și omorât-o pe Luiza Melencu

Informații-bombă despre Gheorghe Dincă! Ar fi bătut și violat o femeie de 49 de ani, la o lună după ce ar fi răpit-o și omorât-o pe Luiza Melencu.

O femeie în vârstă de 49 de ani a depus la Inspectoratul de Poliție din Olt o plângere pe numele lui Gheorghe Dincă în care îl acuză pe acesta că a violat-o și lovit-o, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că o femeie în vârstă de 49 de ani a depus o plângere la Poliția din Olt pe numele lui Gheorghe Dincă. Femeia îl acuză pe acesta că a violat-o și bătut-o.

Reprezentanții DIICOT informează că la dosarul privind crimele din Caracal nu a fost declinată o plângere de la IPJ Olt. Între timp, ancheta de la casa lui Gheorghe Dincă este în plină desfășurare. Aparatură specială pentru scanarea solului va fi folosită pentru cercetări la casadin Caracal, unde se caută probe pe care bărbatul le-ar fi putut îngropa sub pământ sau în gropile betonate.

La cercetările din casa și curtea sa participă și Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), apoi le-a ars cadavrele.

Luiza vorbea la telefon cu mama ei atunci când a fost răpită de Gheorghe Dincă

Luiza Melencu a dispărut pe data de 14 aprilie. Ultima dată, tânăra a vorbit chiar cu mama ei, Monica Melencu. Conform declarațiilor mamei sale, Luiza i-a spus că se îndreaptă către locul de unde trebuia să ia mașina de ocazie. Monica Melencu ar fi atenționat-o pe fiica ei, ca o mamă grijulie: ”Ai grijă cu cine te urci”. (VEZI ȘI: A TREIA VICTIMĂ A CRIMINALULUI DIN CARACAL. GHEORGHE DINCĂ A UCIS ÎNCĂ O TÂNĂRĂ: “CADAVRUL GĂSIT ÎN PĂDURE ESTE AL ALTEI PERSOANE”)

„Pe camera de supravegheri din zonă a fost surprinsă Luiza care ieșise de la o unitate de unde trebuia să scoată bani trimiși de mama sa. Luiza vorbea la telefon, probabil de aceea nici nu a fost atentă la persoana care s-a oprit să o ia la ocazie. Acest individ din ce știu eu, a trecut, a văzut-o și a întors mașina pentru a o lua. Ea ar fi putut observa această manevră, poate i s-ar fi părut dubioasă și poate nu urca în această mașină a groazei”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

Citește și...