Acasă » Exclusiv » Manechina explică relația cu interlopul. “Îi mai spuneam anumite lucruri la nervi, ca să îl oftic” + “Nu cred că…”

Manechina explică relația cu interlopul. “Îi mai spuneam anumite lucruri la nervi, ca să îl oftic” + “Nu cred că…”

De: C. C. 10/05/2020 | 23:23

Noi detalii picante din dosarul proxeneților clujeni au ieșit la iveală. „Manechina lui Bote” s-a iubit cu unul dintre interlopii din Ardeal, care a fost arestat pentru 30 de zile. Ea a explicat pe larg relația cu controversatul personaj. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile ei incendiare. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI, PRIMELE DECLARAȚII ÎN DOSARUL PROXENETULUI “SHARPELE NEBUNU”. “SINGURA MEA LEGĂTURĂ E CĂ…”) 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare din dosarul proxeneților clujeni. În referatul cu propunerea de arestare preventivă a vestitului interlop Cosmin Pop, poreclit ”Sharpele Nebunu”, pus sub acuzare într-un amplu dosar de proxenetism, apar numele iubitului Biancăi Drăgușanu, dar și al unei starlete din lumea mondenă. (NU RATA: CE LEGĂTURĂ ESTE ÎNTRE IUBITUL BIANCĂI DRĂGUȘANU ȘI PROXENETUL “SHARPELE NEBUNU”. “S-A TRANSFERAT SUMA DE…”)

Fotomodelul clujean cunoscută drept ”Puștoaica lui Bote” apare în câteva stenograme din dosarul proxeneților din Ardeal. Potrivit surselor noastre, manechina a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu unul dintre interlopii respectivi.

„Nu știu exact în ce s-a băgat, nici nu vreau să cred că e adevărat”

Ea s-ar fi iubit cu Lucian Jula, unul dintre cei implicați în controversatul dosar de proxenetism. Conform unor surse D.A.S. categoria A, relația lor a luat sfârșit în momentul în care fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a aflat că Lucian Jula avea o relație stabilă. Mai exact interlopul era căsătorit, iar în tot acest timp ea ”a jucat” rolul amantei.

În exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România, manechina a explicat relația cu interlopul. (VEZI ȘI: “PUȘTOAICA LUI BOTE” ȘI MILIONARUL PLĂTITOR I-AU DAT ”FATALA” LA NUBA UNUIA DINTRE CEI MAI BOGAȚI COPII AI ROMÂNIEI!)

”Eu nu știu despre ce este vorba. Mie îmi pare rău pentru ce i se întâmplă. Eu nu am mai făcut parte din viața lui și nu știu despre ce este vorba. Nu știu exact în ce s-a băgat, nici nu vreau să cred că e adevărat. Eu, în convorbirile mele cu prietena mea, vorbeam generalizat, nu sunt implicată în dosar, nici măcar nu am fost citată la Poliție.

Nu știu nimic despre soția lui sau cu ce se ocupă, dacă eu îi mai spuneam anumite lucruri le făceam la nervi, ca să îl oftic. Nu cred că băiatul acesta este proxenet, interlop sau cum se scrie. Cu mine niciodată nu a vorbit despre asta. Nu vreau să mai fiu deranjată pe subiectul acesta, el pentru mine nu mai există de mult”, a declarat ea în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

S-a păruit cu iubita „ex”-ului!

În urmă cu câteva luni, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) vă prezenta, în premieră, detalii uluitoare despre mega-controversa în care era implicată sexoasa brunetă. Ea s-ar fi păruit serios cu actuala iubită a ex-ului. Totul s-ar fi petrecut într-un supermarket din Cluj, unde cele două tinere s-ar fi întâlnit întâmplător. După ce ar fi schimbat mai multe replici acide, manechina ar fi fost atacată de tânăra care, în prezent, trăiește alături de fostul iubit al fotomodelei. ”Actuala” s-ar fi înfipt cu mâinile în podoaba capilară a fotomodelului, iar de aici până la o bătaie în toată regula n-a mai fost decât un pas.

Iute de mână, dar și de… picior, ”fotomodela” lui Bote a reacționat rapid și a păruit-o ca la carte pe rivala ei. Din câte se pare, a reușit performanța să-i spargă dinții adversarei, după ce i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu piciorul.

După încăierare, rivala s-ar fi ales cu două fațete dentare lipsă. Conform surselor noastre, cele două fete ar fi fost potolite, cu greu, chiar de către bărbatul care ar fi constituit, de altfel, pricina bătăii. Acesta ar fi fost anunțat de martorii evenimentului și s-ar fi deplasat într-un suflet în parcarea magazinului în care cele două tinere își împărțeau pumni și picioare. Din câte se pare, tot el ar fi intervenit și a reușit să o convingă pe iubita lui, care a încasat-o serios să nu depună plângere la autorități. (DETALII AICI)

„Doar m-am apărat. Nu sunt o sălbatică”

După ce i-a spart dinții rivalei, ”manechina” lui Bote a vorbit, în exclusivitate, despre motivul care a provocat încăierarea. (VEZI ȘI: ”LOGODNICA” LUI BOTE A ZĂPĂCIT UN INVESTITOR STRĂIN. MULTIMILIONARUL (UNUL DINTRE CHELTUITORII DE TOP) I-A ACHITAT O NOTĂ DE PLATĂ EXORBITANTĂ ÎN NUBA!)

”Pot spune doar că atunci când prostia nu mai poate fi evitată, ești nevoit să te cobori la nivelul ei . Eu încerc mereu să aplanez toate conflictele, dar dacă asemenea lucru se întâmplă nu o să mă las niciodată călcată în picioare. Nu a fost vina mea, nu eu am început, doar m-am apărat. Nu sunt o sălbatică. Mi-a vorbit în nas! A venit după mine și m-a tras de păr. Într-adevăr poate am fost puțin cam dură, dar mi-am pierdut răbdarea”a declarat manechina, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Stenogramele în care apare ”Manechina lui Bote”

Potrivit publicației ziardecluj.ro, manechina a fost interceptată în timp ce discuta la telefon cu una dintre prietenele ei, Renata, care ar fi fost ”folosită” de unul dintre barbații implicați în acest dosar.

RENATA: ”Da, știu, da’ na așa o fost să fie, îți dai seama o fost semne pe bandă rulantă că nu-i bine ce fac, și ce vrei să mă împac cu el, să mă duc înapoi să ce?”

MANECHINA:  ”Vrei să-ți zic ceva?” 

RENATA: ”Ce?”

MANECHINA: ”Dacă tot ai început cu chestia asta și nu te-o deranjat foarte tare să o faci și p&*^ mea, fă-o! Fă-o, da’ fă-o pentru tine.”

RENATA: ”Da normal, bine, da uită-te (n.l. nu se înțelege) aicea…” 

MANECHINA: ”Adică tu, tu chiar poți să faci lucrul ăsta, mă refer să faci, nu știu… să ai altă viață și să nu mai depinzi de ai tăi și p*&% mea.”

RENATA: ”Da normal MONI, dar io în club nu mă mai duc, asta zic la toată lumea.”

MANECHINA:  ”Da să nu mai dai niciodată nimic la nimeni, nimic.”

RENATA: ”Păi nici acuma, fii atentă, io am vrut să îmi iau niște ochelari, ceva ochelari de la Dolce&Gabana, și i-am spus lui că vreau să îmi iau și o zis că nici poveste să dai atâția bani, gândește-te la 200 de euro, no ce bani îi ăia, o zis că nu, nu, nu… că banii ăia, că îi punem noi deoparte, că p&^a mea și acuma când m-o văzut că mi-am pus poză cu ei, m-o și căutat, fix în seara aia m-o căutat, că omu’ o vrut să afle de unde am avut banii, sau că am avut bani și nu i-am, dat, știi?”

MANECHINA: ”No, io mă prind de chestiile astea, no și să mă împac cu el să ce, iară să îmi ceară sau ce?”

RENATA: ”Și cum ai spus tu… de unde are 4.000 să-și facă acuma Bentleyul, o avut tot timpul cum ai spus și tu.”

MANECHINA: ”Soro, vrei să-ți zic ceva, eu nu că… eu știu foarte bine că oamenii ăștia au bani foarte mulți puși deoparte.”

RENATA: ”Îhm… da o zis că nu are nimic.”

MANECHINA: ”Și JULA are, ar putea oricând să lase pe asta.”

RENATA: ”Da, da, da…”

MANECHINA: ”Atâta că el vrea mai mult, mai mult, și de asta nu o să o lase niciodată, pentru că setea asta a lui de a vrea mai mult nu se sfârșește”.

RENATA: ”Păi zi-mi și mie de ce nu o vrut să-mi dea 150 de lei, ești nebună, nici 50 de euro?”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai merg pe stradă…”
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea