”Logodnica” lui Bote a zăpăcit un investitor străin. Multimilionarul (unul dintre cheltuitorii de top) i-a achitat o notă de plată exorbitantă în NUBA!

Autor: C. C.
Publicat: 25/11/2019 | 22:56

Sexy-puștoaica lui Cătălin Botezatu nu se dezminte! Bruneta care a înnebunit bărbații cu pictorialele sale a avut un mega-party de ziua ei, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini exclusive. ”Logodnica” lui Bote a zăpăcit un investitor străin. Multimilionarul (unul dintre cheltuitorii de top) i-a achitat Monicăi Hill (20 de ani) o notă de plată colosală în NUBA! (VEZI ȘI: IMAGINI SUPER-EROTICE CU ”MIRESICA” LUI CĂTĂLIN BOTEZATU)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini și amănunte uluitoare legate de noua cucerire pe care a bifat-o Monica Hill, sexoasa puștoaică devenită celebră după ce s-a iubit cu celebrul creator de modă Cătălin Botezatu. (NU RATA: PUȘTOAICA LUI BOTEZATU S-A DEZBRĂCAT COMPLET ȘI…)

De ceva vreme, Monica Hill a reușit să-i atragă atenția unui  potent afacerist străin, cunoscut drept unul dintre cei mai mari cheltuitori din viața de noapte. Din câte se pare, legătura dintre sexoasa brunetă și renumitul milionar a debutat în această vară, atunci când cei doi s-au afișat într-un vestit club de pe litoral, NUBA Mamaia. Odată cu trecerea timpului, se pare că relația s-a ”sudat” destul de tare, iar milionarul nu rămâne nepăsător atunci când sexy-clujeanca își dorește câte un lucru senzațional.

”Logodnica” lui Bote a zăpăcit un investitor străin

Mega-party la NUBA!

Weekendul trecut, ”puștoaica lui Bote” a sărbătorit împlinirea a 20 de ani, într-un mod de-a dreptul grandios. Împreună cu o brigadă ”calificată” de reprezentante ale sexului frumos – între care s-a aflat și Anna Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, cu care Monica Hill a legat o prietenie strânsă – puștoaica din Cluj-Napoca a descins la NUBA, acolo unde a petrecut până-n zorii zilei.

La masa sărbătoritei au curs râuri de șampanie și s-au comandat cele mai sofisticate preparate culinare. În mai multe rânduri, ospătarii au adus mai multe sticle de șampanie scumpă cu care fetele  s-au delectat. Distracția și buna dispoziție au fost cuvintele de ordine după care s-a ghidat Monica Hill. Împreună cu prietenele ei, ”puștoaica” lui Bote a petrecut la cel mai înalt nivel. (NU RATA: „MANECHINA” LUI BOTE A DANSAT MEGA-EROTIC LA LOFT!)

Monica Hill, mega-party de ziua ei la NUBA

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, mega-distracția de care a avut parte Monica Hill în Nuba a fost ”sponsorizată” de afaceristul străin căruia aceasta i-a zăpăcit mințile. Renumitul plătitor de top ar fi achitat o notă de-a dreptul colosală.

Multimilionarul (unul dintre cheltuitorii de top) i-a achitat o notă de plată exorbitantă în NUBA!

Monica Hill se poate considera una dintre cele mai norocoase tinere. Și asta pentru că nu orice fată beneficiază de ”sprijinul” unui plătitor calificat și poate să organizeze mega-petreceri  la 20 de ani. Rămâne de văzut dacă afaceristul străin și ”puștoaica” lui Bote își vor oficializa relația, dar site-ul nr.1 din România promite că o să vă țină la curent cu toate noutățile din idila care s-a conturat în lumea bună. (VEZI AICI: PUȘTOAICA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU A ZĂPĂCIT LOFT-UL! S-A SĂRUTAT CU O PRIETENĂ CA-N FILMELE PENTRU ADULȚI)

Monica Hill, mega-party la NUBA

Ședință foto incendiară!

În urmă cu ceva timp, bruneta a fost protagonista unei ședințe foto, iar rezultatul, de-a dreptul incendiar, a intrat în posesia site-ului nr.1 din România. Acoperită doar de câteva curele de piele, clujeanca s-a jucat cum a știut mai bine cu obiectivul aparatului de fotografiat. Monica Hill s-a lăsat imortalizată în cele mai hot poziții. ”Puștoaica” lui Bote a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai nonconformiste modele din showbiz-ul românesc. (NU RATA: FOSTUL SOȚ AL SEXOASEI DE LA PRO TV DIVORȚEAZĂ PENTRU NORA LUI COCOȘATU, “REGELE MICILOR”!)

Sărut ca-n filmele XXX

În această vară, la Mamaia, Monica Hill a fost surprinsă în timp ce se săruta pasional cu o superbă blondină, în LOFT. „Puștoaica lui Bote” și prietena alături de care petrecea au oferit un moment incendiar. Mai exact, cele două tinere au decis să împartă o prăjitură în cel mai senzual mod cu putință. Fără să le pese de privirile celor din jur, au recurs la… un sărut pătimaș. (DETALII AICI)

Monica Hill, sărut pasional cu o blondină

A debutat în modeling la 12 ani!

Monica Hill este o frumoasă clujeancă de 20 ani, care este model. Bruneta a reprezentat România la la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. ”Puștoaica lui Bote” a făcut primii paşi în modeling de la 12 ani şi a lucrat și cu alți designeri renumiţi din țară, precum Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020