Fostul soț al sexoasei de la PRO TV divorțează pentru nora lui Cocoșatu, “Regele micilor”!

Publicat: 24/11/2019 | 22:19

Un multimilionar mai dă o lovitură sentimentală și se bucură de nurii unei frumuseți care i-a pus ”capac”. Săgetat de Cupidon, faimosul latifundiar (consumator cunoscut de lux și șampanii exclusiviste Armand de Brignac) a decis să taie în carne vie, cum se spune, fiindcă dragostea își cere drepturile. Viitorul sentimental nu poate suna decât bine pentru omul de afaceri implicat în această poveste, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are informații în exclusivitatate. (CITEȘTE ȘI: ”BOMBA-SEXY” DE LA MASTERCHEF A DANSAT EROTIC LA PARTY-UL DE LA CASTEL!)

Atunci când s-a cuplat cu voluptuoasa Bela – Alina Chivulescu, sexoasa de la Pro TV -, celebrul milionar a intrat sub lumina reflectoarelor, mulți invidiindu-l pentru o astfel de companie, în fața căreia niciun bărbat nu ar putea rezista. Cei doi și-au consumat povestea de dragoste, iar mariajul a avut și un rezultat emoționant, un copil. Dar poveștile de dragoste oferă, de mai multe ori, surprize nebănuite. Când crezi că totul este bine implementat, exact atunci se schimbă scenariul. (VEZI ȘI AICI: AVEM TOPUL CELOR MAI SCURTE FUSTE DIN SHOWBIZ! CE LOC OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA MARIN SAU OANA ZĂVORANU)

Ochii văd, inima cere

Milionarul despre care vorbim are ”cârlig” la femei frumoase, fiindcă ochii văd, inima cere, iar dorințele nu pot fi, uneori, ținute la „secret”. Frumoasa Bela e dată, surprinzător, uitării – la un moment dat -, astfel că scenariul devine unul ceva mai complicat decât părea la o primă și superficială vedere. Pe scenă apare… verișoara Belei, iar milionarul este „răpus”, la propriu, astfel încât nu rezistă tentației și trece la fapte. Nimic nou, se poate spune, viața este o veșnică provocare, iar atunci când este vorba despre iubire nu te poți opune, te duci acolo unde te trage ața. (NU RATA: AM INTRAT ÎN POSESIA UNOR FOTOGRAFII ”OBRAZNICE”! IMAGINI + 18 CU FOSTA SEXY-CONCURENTĂ DE LA ”ROMÂNII AU TALENT”)

Latifundiarul – potent financiar, deținător de terenuri în buricul târgului și conștient că portofelul plin este un factor motivant, indiferent de care parte a baricadei te afli – se decide să spună ”all in”. Frumoasă Bela, ce-i drept, dar parcă mai frumoasă verișoara… Până la urmă, și un divorț face parte din viața unui bărbat, nefiind, neapărat, un capăt de țară. Așa se face că milionarul intră într-o nouă etapă a vieții sentimentale. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU DIVORȚEAZĂ! S-A SĂTURAT DE AGRESIVITATEA SOȚULUI)

Altă iubire, un nou mariaj

Firește, dragostea implică riscuri și asumarea unor responsabilități. Dar atunci când inima ”bate, bate, bate”, vorba melodiei, nu poți să te opui. Milionarul lasă trecutul în urmă, șterge amintirea frumoasei Bela și se dedică – trup și suflet – noii relații. Alegerea pare a fi perfectă, chiar dacă e vorba despre verișoara fostei soții. (VEZI ȘI: MONICA DIN CONSTANŢA ŞI-A ANUNȚAT PARTENERUL ÎN NOAPTEA NUNȚII CĂ VREA SĂ DIVORȚEZE PENTRU AMANT. REACŢIA SOŢULUI)

Milionarul nu se joacă. Pune mâna pe ce e mai bun și își trăiește viața ”la superlativ”. Amintirea Belei se estompează, încetul cu încetul, iar fostul mariaj se destramă, oficial, ca și cum nu ar fi existat. (NU RATA: A ANGAJAT SPIRITIȘTI ȘI UN BIONERGETICIAN CA SĂ SE ASIGURE CĂ AMANTUL E ”BĂRBATUL VIEȚII EI”! + POVESTEA ”BLESTEMULUI” LĂSAT DE O BUNICĂ MOARTĂ)

Nora ”Regelui Micilor”

Ca și cum nu ar fi fost destul de complicat, scenariul sentimental primește file suplimentare. Telenovela dâmbovițeană se construiește în fiecare zi. Fostul soț al voluptuoasei Bela din ”La Bloc” dă încă o mare „lovitură” în plan sentimental. Afaceristul își găsește liniștea sufletească alături de o doamnă atrăgătoare. Renumitul multimilonar pune mâna – și la propriu și la figurat – tocmai pe… nora celebrului Cocoșatu’, cel supranumit ”Regele micilor”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, este pe fază și îi întâlnește pe cei doi, braț la braț, mergând pe stradă ca un cuplu ”sudat”.

Multimilionarul și nora „Regelui micilor” se aflau în zona Beller din Capitală, plimbându-se ca doi adolescenți. Evident, astfel de fotografii au ridicat semne de întrebare, cu atât mai mult cu cât milionarul are statut de ”soț”, iar interpretările pot curge ”cascadă”. (CITEȘTE ȘI: MARIA CONSTANTIN, MESAJ PENTRU AMANT! DECLARAŢIA FABULOASĂ A LUI MARCEL TOADER DUPĂ CE A AUZIT CE-I SPUNE BĂRBATULUI CU CARE L-A ÎNŞELAT)

Un multimilionar îndrăgostit

S-a hotărât să o ia de la capăt

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unei informații care demonstrează că nimic nu este ”etern” atunci când în discuție intervine… dragostea. Multimilionarul pune punct și relației ”fierbinți” cu verișoara frumoaei Bela, luând decizia de a divorța încă o dată. Nora lui Cocoșatu’ l-a preluat, iremediabil, iar plimbarea de acum ceva vreme, mână în mână, se transformă într-un viitor sentimental comun.

Pe data de 22 noiembrie, omul de afaceri ia ”taurul de coarne”, astfel că apare în postura de viitor divorțat cu acte în regulă. Verișoara Belei devine, astfel, amintire, iar nora ”Regelui micilor” se pregătește să ia locul altor iubiri și să ocupe un pole-position sentimental despre care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a oferit, în exclusivitate, informații care s-au confirmat.

Plimbarea ar fi prefigurat divorțul

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...