Am intrat în posesia unor fotografii ”obraznice”! Imagini + 18 cu fosta sexy-concurentă de la ”Românii au Talent”

Publicat: 23/11/2019 | 23:19

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă cele mai hot imagini ale toamnei. Fosta concurentă de la Românii au Talent” s-a dezlănțuit la cea mai recentă ședință foto +18.  Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor. (CITEȘTE ȘI: BLONDA & BRUNETA L-AU ”ÎNGHESUIT” LA BAR PE SMILEY O SEARĂ ÎNTREAGĂ!)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor fotografii ”obraznice” în al căror prim-plan se află Daniela Dumitru, una dintre cele mai sexy prezențe din showbiz-ului românesc. (NU RATA: ”ÎNGHIȚITOAREA DE FLĂCĂRI” ȘI-A DAT SUTIENUL JOS, IAR IMAGINILE +18 AU AJUNS LA NOI!)

”Înghițitoarea de flăcări”, care a făcut senzație în show-ul de la PRO TV ”Românii au talent”, s-a dezlănțuit la ultimul shooting, iar rezultatul este de-a dreptul senzațional. Nerecomandat celor care nu stau prea bine cu inima.

Daniela Dumitru a abandonat orice fel de inhibiție și s-a lăsat fotografiată în cele mai incitante poziții. Purtând cele mai sexy lenjerii, blondina s-a jucat cum a știut mai bine cu obiectivul aparatului de fotografiat. Și-a contorsionat fizicul bine definit și s-a lăsat imortalizată în cele mai ”obraznice” ipostaze.

Conștientă de formele pe care le deține, fosta concurentă de la ”Românii au talent” a scos la ”înaintare” tot ce are mai bun. (NU RATA: NOUA IUBITĂ A LUI ”THE VOICE” RUPE TĂCEREA: ”ÎNCĂ NU NE-AM FĂCUT PLANURI! ACUM AVEM NEVOIE DE LINIȘTE…”)

Daniela Dumitru, ședință foto incendiară

Cum a devenit cunoscută Sexy Fachira!

Daniela Dumitru este una dintre cele mai cunoscute dansatoare exotice din showbiz-ul dâmboviţean. În afară de asta, blonda s-a mai remarcat şi datorită pictorialelor fierbinţi pe care le-a realizat pentru anumite publicaţii dedicate adulţilor. (VEZI ȘI: PRINȚUL PAUL A SORBIT DIN PRIVIRI O DOMNIȘOARĂ + AU FĂCUT SCHIMB DE TELEFOANE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...