Prințul Paul a sorbit din priviri o domnișoară + au făcut schimb de telefoane

Publicat: 23/11/2019 | 00:08

Până acum ceva timp, Prințul Paul era recunoscut pentru stilul de viață ”regal” pe care îl ducea. Din câte se pare, și cei cu ”sânge albastru” au ochi uneori și pentru alte prezențe feminine, atunci când nu sunt însoțiți de partenerele de viață. Prințul Paul s-a întreținut minute bune cu o domnișoară, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENTUL PROVOCAT DE FIUL SĂU L-A DĂRÂMAT PE GINO IORGULESCU!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Prințul Paul la unul dintre evenimentele mondene din București. Din câte se pare, prințul și-a lăsat acasă partenera de viață și copilul și a părut să profite din plin de ”libertate”, la petrecerea organizată cu ștaif la Palatul Bragadiru. (NU RATA: ”CLANUL” VANGHELIE A AJUNS LA SPITAL! SOACRA FOSTULUI PRIMAR A LEȘINAT DE DOUĂ ORI, IAR AMBULANȚA A TRANSPORTAT-O DIRECT LA UPU)

Discuții pe îndelete și schimb de telefoane

La scurt timp după ce a pășit pe covorul roșu, nepotul Regelui Carol al II-lea a fost surprins într-o ipostază de natură să stârnească atenția Prințesei Lia. Mai exact, Prințul Paul s-a „anturat” cu o distinsă domnișoară. Mai bine de 20 de minute, Prințul Paul și tânăra au parcurs pe îndelete diverse subiecte. Ca un adevărat gentleman, Prințul Paul a sorbit-o din priviri pe tânăra domnișoară. Dar nu a neglijat nici paharul pe care îl ținea în mână.  Ba mai mult decât atât, la un moment dat, se pare că prințul și domnișoara au făcut schimb de numere de telefon. Atenția celor doi s-a îndreptat către telefonul pe care frumoasa domnișoară îl ținea în mână. (VEZI ȘI: ULTIMELE INTERVENȚII CHIRURGICALE AU ”MUTILAT-O” PE VEDETA DE LA PRO TV! IMAGINILE PE CARE NU LE-AR FI VRUT PUBLICATE VREODATĂ)

Prințul Paul a ”sorbit-o” din priviri pe tânără

Probleme cu legea pentru prinț

Prinţul Paul a avut probleme serioase cu legea. Nepotul lui Carol al II-lea a fost reţinut în 2015 în dosarul „Ferma Băneasa”, cauză care viza retrocedări ilegale. Ulterior a fost plasat în arest la domiciliu.

Odată milionar, Prinţul Paul a avut, după problemele cu justiţia, şi probleme cu banii. În urmă cu ceva timp, acesta a fost executat silit pentru suma de 169.000 lei, care reprezintă contravaloarea unui contract de consultanţă pe care nu l-a mai achitat. (VEZI AICI TOATE DETALIILE). În 2015, Prinţul Paul a fost, însă, executat silit pentru o datorie mult mai mare, de 4,7 milioane de lire sterline, către patronul unui ziar britanic. (NU RATA: TATĂL LUI CONNECT-R A FĂCUT ”STRIPTEASE” ÎN CABINETUL UNUI MEDIC, IAR NOI AM INTRAT ÎN POSESIA FILMĂRILOR!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)