Ultimele intervenții chirurgicale au ”mutilat-o” pe vedeta de la PRO TV! Imaginile pe care nu le-ar fi vrut publicate vreodată

Publicat: 22/11/2019 | 06:34

A făcut furori pe micul ecran cu abilitățile ei, iar acum… Ultimele intervenții chirurgicale lasă impresia că au ”mutilat-o” pe vedeta de la PRO TV. Fostul iepuraș Playboy a avut o apariție de-a dreptul șocantă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini incredibile, pe care, cu siguranță, vedeta de la PRO TV nu le-ar fi vrut publicate vreodată. (CITEȘTE ȘI: EX-IUBITUL SEXOASELOR DIN ”FERMĂ” FLIRTEAZĂ CU PARIS HILTON)

Din dorința de a arăta cât mai bine, Raluca Podea s-a ”abonat”, pur și simplu, la cabinetul medicului estetician. Doar că ultimele intervenții chirurgicale par să o fi ”mutilat” pe vedeta de la PRO TV. (NU RATA: EXECUTORII ÎI VÂNEAZĂ CONTURILE ȘI BUNURILE LUI PASTRAMĂ!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă, în zona de nord a Capitalei, unde a făcut o vizită unei clinici de înfrumusețare.

Cu fața vizibil transformată, Raluca s-a grăbit să urce în mașină

Fosta vedetă Playboy a șocat pe toată lumea, în momentul în care a ieșit din clinică.  Din câte se pare, Raluca Podea se confruntă cu probleme la nivelul tenului, iar acest lucru este extrem de vizibil. Sexoasa blondină a apărut cu fața umflată și roșie.

Conștientă poate că înfățișarea ei de moment nu era tocmai plăcută, Raluca s-a grăbit să urce în bolidul de lux pe care-l conduce. De cum s-a suit la volan, blondina a demarat în trombă și și-a pierdut urma în traficul aglomerat. (NU RATA: FOSTA SOȚIE ȘI SOCRII L-AU ”DRIBLAT” ÎN PROCESUL PENTRU AVERE PE FOTBALISTUL ÎNFIAT DE GIGI BECALI!)

Raluca Podea, ”desfigurată” de intervențiile chirurgicale  

2019, un an mai puțin fast pentru Raluca Podea

Raluca Podea a avut parte de cea mai neagră perioadă din viață. Pe lângă lovitura primită de la medici, cu privire la boala tatălui său, Raluca Podea a mai trecut printr-un șir lung de suferințe. Înainte de toate, vedeta a fost părăsită de Florin Pastramă, după ce acesta s-a îndrăgostit iremediabil de Brigitte Sfăt, fostă Năstase, care i-a devenit între timp și soție.

După episodul care încă stârnește atenția publicului și lupta pe care o duce cu Brigitte pentru injuriile lansate de ambele tabere în public, Raluca s-a despărțit și de „băiatul rău” de la Brăila tocmai în cea mai grea perioadă din viața ei. (NU RATA: DETALII TERIFIANTE APAR ÎN DOSARUL ”FRATELUI” LUI PEPE)

Vedeta TV duce luptă după luptă și încearcă să rămână optimistă, în pofida faptului că tatăl ei ar fi în stare gravă. Raluca încearcă din răsputeri să își ajute părintele, dar trebuie să aibă grijă și de fiul ei de 12 ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)