Florin Pastramă, mesaj în direct pentru Raluca Podea! Lumea a înlemnit: „Am înțeles că a…”

Publicat: 19/06/2019 | 18:43

Chiar dacă nu s-au despărțit în condiții bune, Florin Pastramă a făcut primul pas spre împăcarea cu Raluca Podea. Bărbatul i-a transmis un mesaj de mulțumire în fața întregii țări. 

După ce îi promisese că o va duce la starea civilă, Florin Pastramă a abandonat-o pe Raluca Podea, iar de aici a pornit un întreg scandal. După ce au spus unul despre altul multe răutăți, Pastramă a vrut să îngroape securea războiului.

„Vreau să-i mulţumesc Ralucăi Podea pentru viaţa pe care am avut-o. Dar nu era normal să vină să spună anumite lucruri. Pe mine nu m-a căutat, am înţeles că a căutat-o pe Brigitte”, a spus Florin Pastramă.

Reacția Ralucăi Podea după ce a aflat că Brigitte și Pastramă se căsătoresc

După ce logodnica lui Florin Pastramă, Raluca Podea, a văzut la televizor momentele de tandreţe dintre el şi Brigitte, fosta soţie a lui Ilie Năstase, a luat pur şi simplu foc și a decis să ”divorțeze” definitiv.

„Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie. Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă. Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat”ne-a mărturisit atunci Raluca.

Citește și...