”Bomba-sexy” de la Masterchef a dansat erotic la party-ul de la Castel!

Publicat: 23/11/2019 | 23:19

”Bomba-sexy” de la Masterchef s-a mulat și a ”explodat” la party-ul de la Castel! Cea mai ”picantă” prezență feminină din show-ul culinar de la PRO TV a făcut furori cu mișcările senzuale. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile incredibile. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: BLONDA & BRUNETA L-AU ”ÎNGHESUIT” LA BAR PE SMILEY O SEARĂ ÎNTREAGĂ!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Maria Alexandra Popescu, fotomodel cunoscut sub numele de Dilly Chilly, care s-a remarcat și în show-ul culinar de la PRO TV, la o petrecere mondenă care a fost organizată cu mare ștaif la Castelul Bragadiru. (NU RATA: BAT CLOPOTE DE NUNTĂ ÎN ANTENĂ. ȘTIRISTA ȘI IUBITUL-BUCĂTĂRAȘ SUNT PREGĂTIȚI SĂ TREACĂ RELAȚIA LOR LA ”NIVELUL URMĂTOR”!)

De cum a pășit pe covorul roșu, ”bomba sexy” de la Masterchef a atras privirile tuturor. Și asta pentru că tânăra a ales o ținută răvășitoare, o rochiță mulată care îi scotea în evidență fizicul bine definit.

Cum era pusă pe distracție și arăta o formă de invidiat, la un moment dat, când pe scenă și-a făcut apariția Andra, senzuala concurentă de la Masterchef s-a dezlănțuit, pur și simplu, pe melodiile cunoscutei cântărețe. Dilly Chilly și-a mișcat formele răvășitoare în cel mai erotic mod cu putință. Mișcările uluitoare ale ”bombei sexy” au atras toate privirile, iar reprezentanții sexului tare cu greu și-au luat ochii de la fosta concurentă de la Masterchef. (NU RATA: NOUA IUBITĂ A LUI ”THE VOICE” RUPE TĂCEREA: ”ÎNCĂ NU NE-AM FĂCUT PLANURI! ACUM AVEM NEVOIE DE LINIȘTE…”)

Dilly Chilly a făcut senzație la o petrecere mondenă

Dilly Chilly face voluntariat!

„Aș vrea să merg un pic mai profund și să mă întorc pe partea spirituală, așa că o să mă întorc puțin spre voluntariat. După ce am terminat cu MasterChef m-am retras puțin în munți, ca să-mi revin și să mă încarc energetic, pentru că dacă tu nu ești bine în interior, nu poți să aduci bine în jurul tău”, a mărturisit Dilly Chilly, pentru o publicație din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)