„Manechina lui Bote” explică relația cu interlopul. “Îi mai spuneam anumite lucruri la nervi, ca să îl oftic” + “Nu cred că…”

Autor:
Publicat: 10/05/2020 | 23:23

Noi detalii picante din dosarul proxeneților clujeni au ieșit la iveală. „Manechina lui Bote” s-a iubit cu unul dintre interlopii din Ardeal, care a fost arestat pentru 30 de zile. Monica Hill a explicat pe larg relația cu controversatul personaj. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile ei incendiare. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI, PRIMELE DECLARAȚII ÎN DOSARUL PROXENETULUI “SHARPELE NEBUNU”. “SINGURA MEA LEGĂTURĂ E CĂ…”) 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare din dosarul proxeneților clujeni. În referatul cu propunerea de arestare preventivă a vestitului interlop Cosmin Pop, poreclit ”Sharpele Nebunu”, pus sub acuzare într-un amplu dosar de proxenetism, apar numele iubitului Biancăi Drăgușanu, dar și al unei starlete din lumea mondenă. (NU RATA: CE LEGĂTURĂ ESTE ÎNTRE IUBITUL BIANCĂI DRĂGUȘANU ȘI PROXENETUL “SHARPELE NEBUNU”. “S-A TRANSFERAT SUMA DE…”)

Fotomodelul clujean Monica Hill, cunoscută drept ”Puștoaica lui Bote”, apare în câteva stenograme din dosarul proxeneților din Ardeal. Potrivit surselor noastre, ”Manechina lui Bote” a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu unul dintre interlopii respectivi.

„Nu știu exact în ce s-a băgat, nici nu vreau să cred că e adevărat”

Monica Hill s-ar fi iubit cu Lucian Jula, unul dintre cei implicați în controversatul dosar de proxenetism. Conform unor surse D.A.S. categoria A, relația lor a luat sfârșit în momentul în care fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a aflat că Lucian Jula avea o relație stabilă. Mai exact interlopul era căsătorit, iar în tot acest timp Monica Hill ”a jucat” rolul amantei.

În exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România, ”Manechina lui Bote” a explicat relația cu interlopul. (VEZI ȘI: “PUȘTOAICA LUI BOTE” ȘI MILIONARUL PLĂTITOR I-AU DAT ”FATALA” LA NUBA UNUIA DINTRE CEI MAI BOGAȚI COPII AI ROMÂNIEI!)

”Eu nu știu despre ce este vorba. Mie îmi pare rău pentru ce i se întâmplă. Eu nu am mai făcut parte din viața lui și nu știu despre ce este vorba. Nu știu exact în ce s-a băgat, nici nu vreau să cred că e adevărat. Eu, în convorbirile mele cu prietena mea, vorbeam generalizat, nu sunt implicată în dosar, nici măcar nu am fost citată la Poliție.

Nu știu nimic despre soția lui sau cu ce se ocupă, dacă eu îi mai spuneam anumite lucruri le făceam la nervi, ca să îl oftic. Nu cred că băiatul acesta este proxenet, interlop sau cum se scrie. Cu mine niciodată nu a vorbit despre asta. Nu vreau să mai fiu deranjată pe subiectul acesta, el pentru mine nu mai există de mult”, a declarat Monica Hill, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Monica Hill, declarații despre relația cu interlopul din Cluj

Monica Hill s-a păruit cu iubita „ex”-ului!

În urmă cu câteva luni, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) vă prezenta, în premieră, detalii uluitoare despre mega-controversa în care era implicată sexoasa brunetă. Monica Hill s-ar fi păruit serios cu actuala iubită a ex-ului. Totul s-ar fi petrecut într-un supermarket din Cluj, unde cele două tinere s-ar fi întâlnit întâmplător. După ce ar fi schimbat mai multe replici acide, Monica Hill ar fi fost atacată de tânăra care, în prezent, trăiește alături de fostul iubit al fotomodelei. ”Actuala” s-ar fi înfipt cu mâinile în podoaba capilară a Monicăi Hill, iar de aici până la o bătaie în toată regula n-a mai fost decât un pas.

Iute de mână, dar și de… picior, ”fotomodela” lui Bote a reacționat rapid și a păruit-o ca la carte pe rivala ei. Din câte se pare, Monica Hill a reușit performanța să-i spargă dinții adversarei, după ce i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu piciorul.

După încăierare, actuala iubită a ex-ului Monicăi Hill s-ar fi ales cu două fațete dentare lipsă. Conform surselor noastre, cele două fete ar fi fost potolite, cu greu, chiar de către bărbatul care ar fi constituit, de altfel, pricina bătăii. Acesta ar fi fost anunțat de martorii evenimentului și s-ar fi deplasat într-un suflet în parcarea magazinului în care cele două tinere își împărțeau pumni și picioare. Din câte se pare, tot el ar fi intervenit și a reușit să o convingă pe iubita lui, care a încasat-o serios de la Monica Hill, să nu depună plângere la autorități. (DETALII AICI)

Monica Hill s-a iubit cu un renumit interlop din Cluj, Lucian Jula

„Doar m-am apărat. Nu sunt o sălbatică”

După ce i-a spart dinții rivalei, ”manechina” lui Bote a vorbit, în exclusivitate, despre motivul care a provocat încăierarea. (VEZI ȘI: ”LOGODNICA” LUI BOTE A ZĂPĂCIT UN INVESTITOR STRĂIN. MULTIMILIONARUL (UNUL DINTRE CHELTUITORII DE TOP) I-A ACHITAT O NOTĂ DE PLATĂ EXORBITANTĂ ÎN NUBA!)

”Pot spune doar că atunci când prostia nu mai poate fi evitată, ești nevoit să te cobori la nivelul ei . Eu încerc mereu să aplanez toate conflictele, dar dacă asemenea lucru se întâmplă nu o să mă las niciodată călcată în picioare. Nu a fost vina mea, nu eu am început, doar m-am apărat. Nu sunt o sălbatică. Mi-a vorbit în nas! A venit după mine și m-a tras de păr. Într-adevăr poate am fost puțin cam dură, dar mi-am pierdut răbdarea”a declarat Monica Hill, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Monica Hill apare în stenogramele mega-dosarului proxeneților din Cluj

Stenogramele în care apare ”Manechina lui Bote”

Potrivit publicației ziardecluj.ro, Monica Hill a fost interceptată în timp ce discuta la telefon cu una dintre prietenele ei, Renata, care ar fi fost ”folosită” de unul dintre barbații implicați în acest dosar.

RENATA: ”Da, știu, da’ na așa o fost să fie, îți dai seama o fost semne pe bandă rulantă că nu-i bine ce fac, și ce vrei să mă împac cu el, să mă duc înapoi să ce?”

Monica Hill: ”Vrei să-ți zic ceva?” 

RENATA: ”Ce?”

Monica Hill: ”Dacă tot ai început cu chestia asta și nu te-o deranjat foarte tare să o faci și p&*^ mea, fă-o! Fă-o, da’ fă-o pentru tine.”

RENATA: ”Da normal, bine, da uită-te (n.l. nu se înțelege) aicea…” 

Monica Hill: ”Adică tu, tu chiar poți să faci lucrul ăsta, mă refer să faci, nu știu… să ai altă viață și să nu mai depinzi de ai tăi și p*&% mea.”

RENATA: ”Da normal MONI, dar io în club nu mă mai duc, asta zic la toată lumea.”

Monica Hill: ”Da să nu mai dai niciodată nimic la nimeni, nimic.”

RENATA: ”Păi nici acuma, fii atentă, io am vrut să îmi iau niște ochelari, ceva ochelari de la Dolce&Gabana, și i-am spus lui că vreau să îmi iau și o zis că nici poveste să dai atâția bani, gândește-te la 200 de euro, no ce bani îi ăia, o zis că nu, nu, nu… că banii ăia, că îi punem noi deoparte, că p&^a mea și acuma când m-o văzut că mi-am pus poză cu ei, m-o și căutat, fix în seara aia m-o căutat, că omu’ o vrut să afle de unde am avut banii, sau că am avut bani și nu i-am, dat, știi?”

Monica Hill: ”No, io mă prind de chestiile astea, no și să mă împac cu el să ce, iară să îmi ceară sau ce?”

RENATA: ”Și cum ai spus tu… de unde are 4.000 să-și facă acuma Bentleyul, o avut tot timpul cum ai spus și tu.”

Monica Hill:”Soro, vrei să-ți zic ceva, eu nu că… eu știu foarte bine că oamenii ăștia au bani foarte mulți puși deoparte.”

RENATA: ”Îhm… da o zis că nu are nimic.”

Monica Hill: ”Și JULA are, ar putea oricând să lase pe asta.”

RENATA: ”Da, da, da…”

Monica Hill: ”Atâta că el vrea mai mult, mai mult, și de asta nu o să o lase niciodată, pentru că setea asta a lui de a vrea mai mult nu se sfârșește”.

RENATA: ”Păi zi-mi și mie de ce nu o vrut să-mi dea 150 de lei, ești nebună, nici 50 de euro?”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)