Marcel Ciolacu: ”Virusul nu are culoare politică, dar Prostia, Neputința și Lăcomia sunt vopsite în galben!”

Publicat: 10/07/2020 | 16:20
Marcel Ciolacu: ”Virusul nu are culoare politică, dar Prostia, Neputința și Lăcomia sunt vopsite în galben!”

Marcel Ciolacu – liderul PSD – lansează, din nou, acuzații extrem de dure la adresa liberalilor, considerînd că românii nu sunt apărați, în această perioadă de criză medicală fără precedent, iar o astfel de situație face ca, ”sub pretextul pandemiei”, să apară din ce în ce mai multe abuzuri.

Premierul Ludovic Orban și ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, ”trebuie să vină urgent în Senatul României”, cere Marcel Ciolacu, tocmai pentru că ”virusul nu are culoare politică”, iar ”furturile” guvernării PNL lovesc, cotidian, în toți românii. Încă o dată, liderul PSD susține că legea carantinei, trimisă în Parlamentul României de liberali, nu este altceva decât ”dovada supremă” a ”batjocorii la adresa drepturilor și libertăților” tuturor românilor.

”Premierul Orban și Ministrul Justiției Predoiu trebuie să vină URGENT în Senatul României!! Unde românii trebuie apărați, nu abuzurile comise sub pretextul pandemiei! Virusul nu are culoare politică, dar Prostia, Neputința și Lăcomia sunt vopsite în galben! Pentru a-și acoperi furturile, Guvernarea PNL lovește zi de zi în români. Legea carantinei, trimisă de Guvern Parlamentului, este dovada supremă a batjocurii la adresa drepturilor și libertăților românilor. Ieri, la Cameră, am corectat o parte importantă a acesteia, eliminând zeci de nenorociri, dar descoperim alte orori juridice și o luăm acum de la capăt în Senat”, scrie liderul PSD.

Marcel Ciolacu: ”Pentru a-și acoperi furturile, Guvernarea PNL lovește zi de zi în români”

Marcel Ciolacu: ”NU vom permite transformarea țării în lagăr medical!”

Marcel Ciolacu transmite că România se află într-o perioadă în care s-ar putea transforma în ”lagăr medical” din cauza faptului că guvernarea liberală nu gestionează criza indusă de noul coronavirus.

Din nefericire, ”incompetența crasă a PNL” se repercutează, negativ, asupra fiecărui român, iar ”aberațiile PNL” vin pe bandă rulantă.

”Le solicit prezența premierului și ministrului Justiției la dezbateri, față în față cu CSM, ONG-urile de apărare a drepturilor și libertăților cetățenești, medici și pacienți!

În niciun caz NU vom permite transformarea țării în lagăr medical! Guvernarea PNL a produs numai aberații! Pe bandă rulantă. Însă, cei care suferă din cauza incompetenței crase a PNL sunt românii!”, își încheie Marcel Ciolacu mesajul postat pe pagina sa de socializare.