Maria Ghiorghiu anunță o tragedie în showbiz. “O îndrăgită cântăreață de muzică ușoară…”

Publicat: 03/02/2020 | 16:48
Maria Ghiorghiu anunță o tragedie în showbiz. “O îndrăgită cântăreață de muzică ușoară…”

Maria Ghiorghiu a făcut o previziune cutremurătoare, iar vizată este o artistă cunoscută, câștigătoarea a trofeului “Steaua fără nume”. Potrivit celebrei prezicătoare, cântăreața ar urma să ajungă pe patul de spital, din cauza unor grave probleme de sănătate.

În această dimineață, trează fiind, îmi apare brusc în faţa ochilor o imagine vie cu o mare și îndrăgită cântăreață de muzică ușoară, compozitoare, textieră, realizatoare de emisiuni în România, actriță și care a debutat în anii 1970, câștigând ‘Steaua fără nume’. Această Doamnă cu o voce de aur și astăzi în zilele noastre era pe o targă sau pe un pat de spital și suferea îngrozitor după chipul plin de durere”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.

(CITEȘTE ȘI: MARIA GHIORGHIU, PREVIZIUNE CUTREMURĂTOARE PENTRU DOUĂ JUDEȚE DIN ROMÂNIA: ”SĂ FIE VORBA DE VREUN CICLON?”)

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi.

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi acest lucru a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

Citește și...