Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare pentru două județe din România: ”Să fie vorba de vreun ciclon?”

Publicat: 16/05/2019 | 21:08

Maria Ghiorghiu a făcut o previziune cutremurătoare pentru două județe din România. Clarvăzătoarea vorbește despre un fenomen extrem al naturii care se abate asupra orașelor Galați și Constanța.

”În această seară,în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva tare îngrijorător.
Glasul spunea așa:

„Va sări în Constanța-Galați !”

Prieteni dragi, ce se va întâmpla în Constanța și Galați, ce va sări de la Constanța la Galați, vom vedea împreună. Să fie oare vorba de vreun CICLON ???
Să ne rugăm BUNULUI DUMNEZEU și MAICII DOMNULUI, ca să ne ierte pentru toate câte am greșit cu voie sau fără de voie,și să ne ajute cu mila și cu dragostea Sa.
Să ne acopere cu Prea Sfânt Acoperământul Său și astfel, nimeni și nimic rău nu se va atinge de noi” a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi. (VEZI ȘI: „MULTI OAMENI MORTI SI MULTI RANITI” MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ O NOUĂ TRAGEDIE COLECTIV ÎN ROMÂNIA)

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi aceasta a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

Citește și...