Acasă » Știri » Marian Godină, amenințat de jandarmi! Mesaj dur pentru oamenii legii: „Ar trebui să plecați în afară și să veniți să protestați apoi la Victoriei. În gaz”

Marian Godină, amenințat de jandarmi! Mesaj dur pentru oamenii legii: „Ar trebui să plecați în afară și să veniți să protestați apoi la Victoriei. În gaz”

De: Cancan 14/08/2018 | 11:50
Marian Godină, amenințat de jandarmi! Mesaj dur pentru oamenii legii: Ar trebui să plecați în afară și să veniți să protestați apoi la Victoriei. În gaz

În cea mai recentă postare de pe contul său de Facebook, Marian Godină, polițistul devenit cunoscut pentru postările sale din mediul virtual, a transmis un mesaj dur la adresa Jandarmeriei, după ce în ultima perioadă a primit amenințări de la mai mulți oameni ai legii. Mai mult decât atât, polițistul vedetă i-a îndemnat pe cei care îl critică să plece din țară.(CITEȘTE ȘI: BĂRBATUL SUSPECTAT CĂ A FURAT ARMA JANDARMERIȚEI, REȚINUT! PISTOLUL NU A FOST GĂSIT)

UPDATE: Marian Godina a publicat un mesaj primit de la un jandarm: „Exact cum spuneam în postarea anterioară, sunt jandarmi care reacționează foarte urât la critici. Domnul Viereanu s-a gândit să comenteze și să-mi ureze unele lucruri. Asta în timp ce are poze cu el mândru în uniforma de jandarm. Realizați că omul ăsta, care pare că nu prea se poate controla, are pe mână baston, gaze și, cel mai grav, armă de foc? Deci acest om merge la proteste să asigure protecția cetățenilor? Păi dacă vine un protestatar la el și îi adresează o critică? Nu-i rupe oare spinarea cu bastonul? Jandarmeria Română ce părere are despre domnul plutonier adjutant? P.S. repet că sunt mulți jandarmi ok și cred că aceștia ar trebui să se delimiteze de astfel de colegi. Asta ca să nu mai fiu acuzat de generalizare. Generalizarea ar însemna să-i bagi pe toți în aceeași oală. Ca de exemplu să gazezi zeci de mii de oameni pentru câteva sute care fac scandal. Și aia e tot o generalizare.”

”Am lăudat Jandarmeria Română de multe ori. Ba chiar am îndemnat oamenii să dea like paginii lor, iar când s-a întâmplat asta, pagina lor a crescut într-o zi cu câteva mii de aprecieri. Am scris de multe ori în apărarea lor, știind clar că multe din criticile adresate lor mi le voi lua eu, dar nu mi-a păsat pentru că nu scriam decât exact ce gândeam eu. Nu îi consider datori pentru asta, nu m-au pus ei să îi laud și nu așteptam mulțumiri. I-am criticat apoi o dată. Pfffoaaaai!!! De la comentarii scrise într-o limbă română stricată presărate cu multe înjurături, la mesaje private cu amenințări. Zeci de review-uri cu înjurături. Vorbesc acum de unii, nu de toți, pentru că, prin natura meseriei, cunosc foarte mulți jandarmi și mulți sunt cu capul pe umeri. Mă gândesc acum la aceia de care vorbeam mai sus, ăia de mă înjură exact ca huliganii din galerii. Dacă așa au reacționat ei la o simplă părere contrară, având la dispoziție internet și tastatură, îmi pot închipui ușor cum reacționează în condiții de stres și cu adrenalină când, în loc de net și tastatură, au la ei bastoane și gaze. Hai băieți, băgați comentarii d-alea faine și umpleți-mi pagina cu recenzii negative, măcar aici puteți acționa exact după cât vă duce propria minte, nu la ordin, că la ordine ați sta și în cap dacă vi s-ar cere. Dar vă înțeleg, salariul pe care îl aveți la stat și pentru care executați orice vi se spune nu l-ați putea câștiga în veci în mediul privat din România. E lesne de înțeles de ce. Pentru banii ăia ar trebui să plecați în afară și să veniți să protestați apoi la Victoriei. În gaz”, a fost mesajul lui Marian Godină.

Marian Godină a decis să nu mai fie polițist la Rutieră

Marian Godină a decis să nu mai fie polițist la Rutieră, pentru că notorietatea de care se bucură îl putea împiedica să fie sever cu cei care încalcă legea. Fostul agent a explicat în cadrul unui interviu acest aspect.

“Care e primul cuvât care îţi vine în minte când spui rutieră? Amendă. Eşti poliţist şi opreşti oamenii în trafic, iar întâlnirea se poate termina cu o amendă. Iar când cel căruia îi ceri actele şi îi întocmeşti procesul verbal începe să îţi spună că ţi-a cumpărat cartea, că este fanul tău pe Facebook, că îşi imagina că eşti un om mai bun şi aşa mai departe, lucrurile devin ciudate. Sau opreau oameni sa ne facem selfie-uri. Or, eu eram la muncă. Cumva lucrurile nu mai erau corecte, nici faţă de mine, nici faţă de colegi. Şi mai e ceva, după zece ani de rutieră, parcă vine vremea să încerci şi alte misiuni”, a declarat Marian Godină, potrivit life.ro.

Marian Godină s-a căsătorit anul acesta

Polițistul-vedetă, cum i-a rămas numele, s-a însurat anul acesta. El și aleasa inimii sale, Georgiana, s-au făcut cununia religioasă pe 19 mai, iar cea civilă, pe 25 aprilie.(NU RATA, AICI: CELEBRUL FANE CĂPĂȚÂNĂ ARUNCĂ TOTUL ÎN AER: ”MI S-A PLÂNS CĂ VA MURI! AVEA MEREU LACRIMI ÎN OCHI! PUR ȘI SIMPLU, L-AU…”)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii la Mamaia
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei nevasta, dar şi halatul, şi papucii?”
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Ce a făcut CRBL imediat după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur”. Artistul a dezvăluit în ce relații a rămas cu mama fetiței sale
Ce a făcut CRBL imediat după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur”. Artistul...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
URMĂRI groaznice după un simplu transplant de organ! 89% dintre oameni...
URMĂRI groaznice după un simplu transplant de organ! 89% dintre oameni...
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite. Are două fete și un băiat: „Petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu ei”
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite....
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au un contract activ
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au...
Câți bani primești de la stat dacă îți cumperi o mașină electrică. Cât e, de fapt, prima de casare în Programul Rabla Plus
Câți bani primești de la stat dacă îți cumperi o mașină electrică. Cât e, de...
E total obligatoriu privind banii de pensii. Anunț de la Guvern azi, 30 aprilie: Nu se...
E total obligatoriu privind banii de pensii. Anunț de la Guvern azi, 30 aprilie: Nu...
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
Iohannis a RENUNŢAT! Iese la pensie. A depus deja cererea oficială
Iohannis a RENUNŢAT! Iese la pensie. A depus deja cererea oficială
Vestea așteptată de fanii Scooby-Doo. Seria live-action cu celebrele personaje, lansată pe Netflix
Vestea așteptată de fanii Scooby-Doo. Seria live-action cu celebrele personaje, lansată pe Netflix
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se coșcovește pe zi ce trece
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se...
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga...
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
De ce s-a retras Cornel Palade din lumina reflectoarelor. Cu ce se ocupă acum actorul
De ce s-a retras Cornel Palade din lumina reflectoarelor. Cu ce se ocupă acum actorul
Secretul japonezilor pentru o memorie longevivă. Fructul banal pe care aceștia îl consumă zilnic pentru a-ți stimula funcțiile cognitive
Secretul japonezilor pentru o memorie longevivă. Fructul banal pe care aceștia îl consumă zilnic pentru...
Care este diferența dintre hotel și motel. Mulți nu o știu și își iau țeapă la cazare
Care este diferența dintre hotel și motel. Mulți nu o știu și își iau țeapă...