Mario Fresh a spus cum face amor cu Alexia Eram. Ce îi place fiicei celebrei Andreea Esca de la Pro TV

Publicat: 17/08/2019 | 07:00
Mario Fresh a spus cum face amor cu Alexia Eram. Ce îi place fiicei celebrei Andreea Esca de la Pro TV

Mario Fresh și Alexia Eram își trăiesc povestea de iubire, netulburați, bucurându-se de fiecare moment petrecut împreună. Cei doi se iubesc la nebunie, nimeni nu contestă asta, iar distanța dintre ei – Alexia fiind în Marea Britanie, la studii, acolo unde acolo unde urmează cursurile renumitei University for the Creative Arts – nu a făcut decât să le stârnească și mai mult… pasiunea.

Spre surprinderea multora – unii au spus că Andreea Esca va pune ”piciorul în prag”, ceea ce, totuși, nu s-a întâmplat – Mario Fresh nu s-a ferit, niciodată, să vorbească despre… intimitățile cuplului. Evident, fanii au fost încântați de un astfel de subiect ”hot” și incitant. A apărut și o dispută cu un blogger, iar Mario Fresh a lansat o piesă nouă prin care a reacționat. Versurile spun totul și fac referire la relația intimă pe care o are cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

„Dacă vorbim de virgini…”

„Când eram cu Eram, tu doar priveai pe geam”, a transmis Mario Fresh. Apoi, cântărețul a vorbit și despre… partidele de amor cu Alexia Eram. Și asta pentru că bloggerul respectiv l-a acuzat pe Mario că nu a avut activitate sexuală în cei trei ani de relație cu Alexia Eram.  „Dacă vorbim de virgini, tu încă eşti, eu doar… Eram, i-a transmis Mario Fresh bloggerului.

„Este puțin mai greu acum de când nu suntem unul lângă altul, dar rezistăm și o să fie și mai bine după acești 3 ani”, a declarat Alexia Eram pentru Pro TV. Fiica Andreei Esca i-a făcut și o scurtă caracterizare iubitului ei: „Este iubitor, respectuos și cel mai călduros om pe care îl știu!”

Citește și...