Marius Crăciun, mărturisire emoționantă la nicio zi de când Diana Belbiță a vorbit despre relația lor

Publicat: 30/05/2019 | 18:35

Marius Crăciun a făcut publică o mărturisire emoționantă, însoțită de o fotografie care face cât 1.000 de cuvinte. Postarea câștigătorului de la “Ferma” 2019 a fost realizată la nicio zi de când Diana Belbiță a vorbit despre relația lor; luptătoarea de MMA fiind furioasă pentru numărul mare de mesaje primite în care era întrebată dacă ea și Marius Crăciun formează un cuplu.

Citește și: Florin Pastramă i-a atins “comoara” lui Marius Crăciun dintre picioare. S-a aflat cât de dotat este sportivul

Astăzi, Marius Crăciun a mers într-un magazin cu articole sportive și, la un moment dat, el a fost înconjurat de cinci adolescente care și-au făcut curaj și i-au cerut fiecare câte un autograf. Acest episod l-a emoționant foarte mult pe carismaticul sportiv și a postat pe Insta Story o poză realizată în timp ce dădea un autograf, iar pe imagine a scris un gând sincer: “Aceste fetițe sunt minunate. M-au surprins plăcut, sincer”.

Citește și: Nu ia 50.000 de euro! Câți bani va primi, de fapt, Marius Crăciun de la Pro TV pentru că a câștigat Ferma

Așa cum era de așteptat, Marius Crăciun nu a divulgat nimic în legătură cu relația care există, de fapt, între el și Diana Belbiță. Luptătoarea de MMA a făcut publice mai multe fotografii în timp ce stă pe o bancă din București, care a fost însoțită de mesajul: “Am 3 VIETI: cea pe careo traiesc, cea pe care cred ca o traiesc si cea pe care mi-o imaginez seara inainte sa adorm ? Toate sunt uimitoare?? #mylifemyrules”.

Întrebată de una dintre internaute când are următoarea luptă, Diana Belbiță i-a spus că peste câteva luni. În prezent, sportiva se pregătește pentru călătoria în Canada.

Diana Belbiță, una dintre fostele concurente de la “Ferma. Un nou început”. Sursa foto: Instagram
Diana Belbiță, una dintre fostele concurente de la “Ferma. Un nou început”. Sursa foto: Instagram

 

Citește și...