Acasă » Exclusiv » Mădălina Miu și-a luat inima în dinți! Mărturii cutremurătoare ale soției lui Tzancă Uraganu: ”M-a tăiat, m-a bătut șase ore, mi-a dat cu picioarele în cap!”

Mădălina Miu și-a luat inima în dinți! Mărturii cutremurătoare ale soției lui Tzancă Uraganu: ”M-a tăiat, m-a bătut șase ore, mi-a dat cu picioarele în cap!”

De: Cristian Blanuta 02/10/2021 | 23:40

Mădălina Miu și Tzancă Uraganu sunt, în acte, căsătoriți, dar cale de împăcare nu mai este. Femeia spune că a trăit clipe greu de imaginat alături de manelist. A mărturisit că a fost bătută des, uneori fiind vorba de o violență ieșită din comun. CANCAN.RO are detaliile șocante din versiunea poveștii relatată de Mădălina. Declarațiile femeii dezvăluie o poveste de dragoste transformată în coșmar pentru Mădălina. 

De curând, Marymar și Mădălina Miu, prima, iubita lui Tzancă, a doua, soția lui, doar în acte, și-au încrucișat săbiile. Manelistul a fost mărul discordiei. Cuvinte grele s-au aruncat pe rețeaua de socializare, în special din partea celei cu nume de personaj de telenovelă. Iar de aici a ieșit la iveală cutremurătoarea poveste din mariajul Mădălinei. Femeia a povestit, pentru CANCAN.RO, clipele de coșmar pe care le-ar fi trăit alături de celebrul manelist Tzancă.

Mădălina Miu: ”Se roagă de mine să ne împăcăm, mă iubește!”

Începuturile! Mădălina Miu face dezvăluirile șocante. ”Noi suntem căsătoriți legal, suntem împreună de trei ani, am locuit împreună. Bine, de un an și jumătate a spus el că nu mai este cu mine, mi-a trimis o prietenă că a zis el asta. Dar în luna ianuarie el se posta cu mine, când se certa cu toate rudele alea, în februarie, la fel, în martie, la fel. Cu toate că eu plecasem de acasă, pe la sfârșitul lui februarie, după scandalul cu Narcisa.

Când am depus cererea de divorț. El se roagă de mine să ne împăcăm, îmi spune că mă iubește, că nu poate să renunțe la mine. El a tot venit pe aici, pe la mine, noi am fost împreună pe la petreceri, și-n luna iulie, și-n luna august. A încercat să facă ceva. Dar el vrea și cu fetița asta (n.r. Marymar), și cu Lambada, și cu mine”, spune Mădălina.

(CITEȘTE ȘI: TZANCĂ URAGANUL, DECIZIE SURPRINZĂTOARE. UNDE A AJUNS SĂ DOARMĂ CELEBRUL MANELIST)

Mădălina Miu spune că a trăit un coșmar alături de Tzancă Uraganu

”Referitor la acel live, am văzut și eu bucăți din live pe care mi le-au arătat anumiți prieteni. Am înțeles că a spus geva de genul «Când știi și te bagi». Nu! Eu când l-am cunoscut pe acest om nu am știut o secundă că mai are vreo treabă cu această femeie. Cu «Lambada». El mi-a spus mie că are o fetiță de câteva luni, că nu mai este cu femeia asta de când s-a născut copilul, că el locuiește într-o altă casă, singura legătură este că se duce să-și vadă copilul. Mi s-a părut ceva normal. El a avut o relație cu Roxana Prințesa Ardealului înainte să locuiesc eu cu el și locuia împreună cu ea. Așa știam și eu, așa știa toată lumea. Iar eu, cunoscând-o pe acea fată, că lucrează în același domeniu ca și mine, am sunat-o și am discutat cu ea.

Ea mi-a spus că nu mai are nicio treabă cu el, că doar au locuit împreună. Asta era tot ce știam. Adevărul, că el mai avea treabă cu această femeie, l-am aflat după vreo patru luni de relație. Când eu mă mutasem cu el la Ploiești. La început mi-a spus că totul va dura o perioadă foarte scurtă, pentru că ea îl tot amenința că pleacă cu fata lui și că ăsta e singurul motiv pentru care el se mai duce la ea. Să-l înțeleg, pentru că nu vrea ca aia să plece din țară cu copilul, până face fetița un an”, a povestit soția din acte a lui Tzancă.

Toată casa era plină de sânge!”

Odată ce s-a mutat la Ploiești, cu manelistul, problemele au început să apară, susține Mădălina.

”Până m-am mutat la Ploiești, lucrurile au fost bune între noi. Eu locuiesc în București, sunt din București. După ce m-am mutat la Ploiești, mi-am luat și copilul, care atunci avea un an și zece luni. Într-un apartament stăteam împreună … Comportamentul lui a început să se schimbe. Posesivitate mare, venea rar aici, îmi controla orice, nu mă lăsa să vorbesc cu prietenele mele, voia să stau numai în casă.

Am avut o discuție cu el, pentru că începuse deja să devină violent, să mă lovească. Prima dată mi-a dat un pumn în față și mi-a curs foarte mult sânge din nas. Toată casa era plină de sânge. Am vrut să plec, mi-a spus că a fost o greșeală, că nu se va mai întâmpla. Că eu am vrut să plec”, curge povestea Mădălinei Miu.

(NU RATA: TZANCĂ URAGANUL ȘI-A CUMPĂRAT ÎNCĂ UN BOLID DE LUX. SUMA URIAȘĂ PE CARE A PLĂTIT-O PE MAȘINĂ NOUĂ, COMANDATĂ DIN GERMANIA)

”În aprilie 2019 am fost tăiată de el! A luat cuțitul, unul de acela mare, de bucătărie…”

Mădălina continuă să povestească: ”În aprilie 2019 am fost tăiată de el. Eram în casă, cu copilul meu în brațe. Ne-am enervat, ne-am certat… Nu mai țin minte ce voia. S-a enervat că e gălăgie, copilul plângea, m-am enervat și eu. Normal, nu mi-a convenit nici mie să spună ceva urât despre copilul meu. A luat cuțitul, unul de acela mare, de bucătărie, mai lat și a venit cu el înspre mine. Și tot dădea. Eu țineam cu o mână copilul, cu alta încercam să-l împing. M-a înjunghiat în picior. Foarte adânc m-a tăiat și am pierdut foarte mult sânge. Am sunat la ambulanță… El nu mă lăsa, știa că va veni și Poliția. Dar eu pierdeam sânge. Când a venit ambulanța, el mi-a spus să zic că m-am tăiat la aragaz. Dar medicii au sesizat că aceea este o plagă de cuțit și au anunțat poliția.

Tzancă Uraganu încă este căsătorit cu Mădălina Miu

Au venit doi agenți. El a spus că este vărul meu și că a venit pentru că l-am chemat eu că am fost tăiată de un băiat, că el a venit repede să mă ajute. Nu am spus că el m-a tăiat, am ajuns la spital. Am ajuns și la secție, unde am dat declarație. Mi-au spus să zic adevărul. L-am spus, că m-a bătut de multe ori, că nu mă lăsa să plec… În acea seară, s-a emis un ordin de protecție pe loc.

M-au adus ei la locuință în acea seară. Domnii de la Poliție îi luaseră cheile. Mi-au spus să încui și să nu deschid dacă va veni la ușă, să sun la Poliție. El a venit chiar atunci, l-au luat la secție, a dat declarații, a spus că nu-i adevărat. Prima dată a spus că m-am tăiat singură, apoi că m-am zgâriat în aragaz, apoi că a fost un accident. M-a obligat să retrag ordinul de protecție.

El a venit acasă, a dat cu picioarele în ușă… A fost și greșeala mea că am rămas. Mi-a spus că nu se va mai întâmpla, că mă iubește, eu îl iubeam”, a continuat Mădălina.

”Îmi dădea în cap, m-am înecat în vomă. M-a lăsat să mă duc la baie, apoi m-a bătut din nou”

Părea că lucrurile s-au schimbat în familia lui Tzancă. ”Am mai avut alte discuții, m-a mai lovit, nu așa de grav, până în luna iulie. Fără să fac nimic, a început să mă bată. S-a încălțat cu adidașii… Eu am fost căsătorită, copilul îl am din acel mariaj. El m-a întrebat dacă l-am iubit mai mult decât tatăl copilului meu. Sau dacă este mai frumos decât el. Acesta a fost motivul.

Eu cu tatăl copilului nu mai aveam o legătură de mai mult de doi ani. Noi ne despărțiserăm dinainte de a naște. De comun acord, nu am trecut prin ce am trecut cu această persoană, pentru că tatăl copilului meu are o altă educație. Deci nu era niciun motiv de gelozie. Noi nu mai schimbam niciun cuvânt, în condițiile în care eu trebuia să-l înțeleg s-o mai păcălească pe «Lambada», cum spunea el, cu custodia copilului. A căutat motiv să mă bată.

(AFLĂ ȘI: PROBLEME PENTRU TZANCĂ URAGANUL. SOȚIA ÎL ACUZĂ CĂ I-AR FI FURAT MELODIILE. “TELEFONUL ERA LA ÎNDEMÂNA LUI”)

S-a încălțat cu o pereche de adidași foarte grei și a început să mă bată, mi-a dat cu picioarele în cap, peste față, peste tot, până am ajuns plină de vânătăi. M-a bătut timp de șase ore, de pe la 11 și ceva până la 6 dimineața. (Începe să plângă). În tot timpul ăsta s-a oprit o singură dată, timp de câteva minute. În cap îmi dădea cel mai mult. M-am înecat cu vomă. S-a speriat atunci pentru că nu mai puteam să respir, m-a lăsat să mă duc la baie, am vomitat, apoi m-a adus înapoi, în sufragerie, și m-a bătut din nou. Până la 6 dimineața”, este mărturia cutremurătoare a Mădălinei Miu.

Tzancă Uraganu a fost sunat de reporterii CANCAN.RO pentru a comenta declarațiile soției sale, dar manelistul nu a răspuns telefoanelor și mesajelor reporterilor noștri.

Povestea tristă nu se încheie, însă, aici. CANCAN.RO va continua dezvăluirile într-un nou articol.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
VIDEO. Paula Seling, apariție de senzație pe străzile Parisului:
VIDEO. Paula Seling, apariție de senzație pe străzile Parisului: "Câți artiști pot face asta? Respect"
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...