Mărturii în exclusivitate! Soţul Andei Adam ne-a dezvăluit adevărul despre eliminarea ei de la Exatlon: ”Se oftică, dar ea nu poate…”

Publicat: 01/02/2018 | 00:00

Anda Adam a fost exclusă, marţi seara, din competiţia ”Exatlon”, după ce a fost votată de către colegii de echipă. Soţul artistei, Sorin Andrei, a dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, adevărul despre eliminarea ei. (CITEŞTE ŞI: Anda Adam, eliminată de la Exatlon! Cum a reacţionat Andrei Stoica atunci când a auzit că-l lasă singur în competiţie)

Anda Adam a părăsit competiţia ”Exatlon”, după ce a fost votată spre eliminare de către colegii de echipă. Artista încă nu a ajuns acasă, unde este aşteptată cu nerăbdare de soţ şi de fetiţă. (VEZI AICI: Anda Adam, eliminată de la Exatlon! Cum a reacţionat Andrei Stoica atunci când a auzit că-l lasă singur în competiţie)

Andrei Sorin, soţul vedetei, a stat de vorbă cu ea şi a aflat adevărul despre eliminarea din show. Andrei a spus pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că Anda încă nu ştie cât de gravă este accidentarea, pentru că nu a ajuns acasă. Cât despre eliminare, soţul artistei susţine că Anda nu ar mai fi putut concura din cauza accidentării, piciorul ei fiind puternic afectat.

”Nu ştie cât de grav e accidentată. O să meargă la doctorul ei şi abia atunci o să poată spune. Încă nu ne-am întâlnit, nici nu a venit acasă. Aseară am vorbit, normal, la telefon, pentru prima dată de când e plecată. Pe jumătate s-a bucurat pentru că revine la noi, pe jumătate suferă pentru că nu poate merge mai departe. Se oftică pentru că învăţase traseele, dar ea nu putea continua, piciorul nu-i mai permite. Avea multe de arătat, mult de dat din ea! Cred că îi era imposibil să continue în situaţia în care se află. Numai psihic dacă te gândeşti: îţi sare rotula sau ceva, nu mai poţi alerga prin alea la capacitate maximă. Ea nu poate îndrepta piciorul, are ceva care o ţine, o doare”, a declarat Andrei Sorin, soţul Andei Adam, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (CITEŞTE ŞI: Anda Adam şi Andrei Stoica, nominalizaţi să se întoarcă acasă! Soţul cântăreţei: „Nu cred că va rezista la Exatlon!”)

Partenerul de viaţă al artistei a mărturisit că abia aşteaptă revenirea Andei acasă şi, cu siguranţă, cel mai frumos moment va fi reîntâlnirea acesteia cu fiica lor: ”Asta e partea cu care compensăm, că o să vină acasă şi o să fim super-bucuroşi. Cel mai mult aştept revederea ei cu Evelin”.

Anda Adam, după ce a fost eliminată de la ”Exatlon”: ”Mă aşteptam!”

Anda Adam a primit decizia eliminării de la ”Exatlon” cu lacrimi în ochi. Cu toate astea, artista a mărturisit că era o hotărâre previzibilă şi că se aştepta ca acest lucru să se întâmple.

”Mă aşteptam la asta, pentru că de când m-am accidentat m-am gândit că e destul de grav. Cei dragi ştiu că pentru ei este mult mai important să revin acasă ca să mă fac bine. Trebuie să revin în România ca să mă operez. Mai sunt operată la piciorul stâng şi ştiu că e destul de greu. Dacă ar fi fost după mine, aş fi rămas până la final. Noi suntem o echipă de oameni pozitivi, sunt foarte pozitivă, eu, mental, sunt foarte OK, sunt prezentă aici, deşi nu pot să calc în piciorul stâng, mă simt puţin singură pentru că n-am mai fost alături de echipa mea. Nu mi-am dorit să fiu în această postură niciodată, deşi am crezut că nu voi putea să stau la Exatlon, nu din cauza condiţiei fizice, ci din cauza faptului că nu pot să stau fără fetiţa şi soţul meu. Nu mă aşteptam să fiu nominalizată atât de repede”, a mărturisit Anda Adam după ce a auzit că s-a decis eliminarea ei din competiţie. (VEZI ŞI: Anda Adam s-a accidentat grav la Exatlon: „Sperăm să mai poată continua competiţia!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...