Anda Adam, eliminată de la Exatlon! Cum a reacţionat Andrei Stoica atunci când a auzit că-l lasă singur în competiţie

Publicat: 31/01/2018 | 08:50

Anda Adam a fost eliminată, marţi seara, din competiţia Exatlon, unde s-a luptat cu Andrei Stoica şi Ionuţ Oncescu. Cântăreaţa a părăsit competiţia în lacrimi, mărturisind că accidentarea de la picior i-a fost fatală, iar la întoarcerea în România va trebui să se opereze.

Anda Adam a fost votată pentru a fi eliminată din competiţia Exatlon şi a părăsit concursul, după ce s-a accidentat la piciorul stâng.

”Numele celui care pleacă în România, care îşi face bagajele, este Anda Adam.”, a spus Cosmin Cernat, moment în care aceasta a izbucnit în lacrimi.

Vedeta a mărturisit că se aştepta ca prietenii şi colegii ei de echipă să ia această decizie, pentru că aceştia ştiu cât de mult are nevoie ca ea să se întoarcă acasă, alături de cei dragi, pentru a se recupera.
 
”Mă aşteptam la asta, pentru că de când m-am accidentat m-am gândit că e destul de grav. Cei dragi ştiu că pentru ei este mult mai important să revin acasă ca să mă fac bine. Trebuie să revin în România că să mă operez. Mai sunt operată la piciorul stâng şi ştiu că e destul de greu. Dacă ar fi fost după mine, aş fi rămas până la final. Noi suntem o echipă de oameni pozitivi, sunt foarte pozitivă, eu, mental, sunt foarte OK, sunt prezentă aici, deşi nu pot să calc în piciorul stâng, mă simt puţin singură pentru că n-am mai fost alături de echipa mea. Nu mi-am dorit să fiu în această postură niciodată, deşi am crezut că nu voi putea să stau la Exatlon, nu din cauza condiţiei fizice, ci din cauza faptului că nu pot să stau fără fetiţa şi soţul meu. Nu mă aşteptam să fiu nominalizată atât de repede.”, a mărturisit ea.

Când a auzit decizia grupului, Andrei Stoica a sărit să o consoleze pe Anda Adam, alături de întregul grup, pe jumătate cu regret, pe jumătate cu bucurie. Înainte de a fi anunţată decizia, sportivul îşi manifestase dorinţa de a rămâne în competiţie: ”Mă simt încrezător, Cosmin, mă simt special că am cunoscut acest grup de oameni, că am legat o relaţie şi, indiferent de hotărârea publicului, o voi păstra. Ştiu că acum se uită o mulţime de telespectatori, nu pot să le transmit decât gânduri bune, sper că au văzut un Andrei Stoica devotat şi sper să aibă încredere în mine.”

 

Citește și...