Home » Trending » Mărturiile zguduitoare ale fiului unui pacient din Galați, mort de COVID-19 după ce a luat virusul din azil. „Am bătut 2.300 de kilometri și nu am putut aprinde o lumânare…”

Mărturiile zguduitoare ale fiului unui pacient din Galați, mort de COVID-19 după ce a luat virusul din azil. „Am bătut 2.300 de kilometri și nu am putut aprinde o lumânare…”

De: Răzvan Scarlat 30/04/2020 | 23:54

Până pe 27 aprilie, numărul deceselor provocate de COVID-19 în rândul persoanelor aflate în căminul de bătrâni “Sfântul Ilie” din Galați a ajuns la 33. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu Petrișor Chiru, fiul unuia dintre bătrânii care a contactat virusul în azil și care și-a găsit sfârșitul la spital. Mărturiile bărbatului sunt, fără exagerare, cutremurătoare!

(VEZI AICI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! „PACIENTUL 17” A CERUT AJUTOR LA GEROTA CU O SĂPTĂMÂNĂ ÎNAINTE DE A FI DEPISTAT POZITIV, DAR…)

Potrivit anchetei epidemiologice declanşate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, virusul a ajuns la “Sfântul Ilie” după data de 20 martie, iar “pacientul zero” a fost chiar directoarea căminului. Femeia a luat virusul de la soțul ei, revenit dintr-o excursie de o săptămână în Antalya, Turcia. În prezent, peste 60 de persoane în vârstă primesc tratament în diferite spitale din oraș, după ce s-au infectat în azil.

(NU RATA: CORONAVIRUSUL BAGĂ SHOWBIZ-UL ÎN FALIMENT)

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, până pe 30 aprilie, ora 22:00, nu mai puțin de 717  români au fost răpuși de COVID-19. Pe poziția 511 este trecut un bărbat în vârstă de 70 de ani, din județul Galați. Potrivit datelor oficiale, i s-au recoltat probe pe 7 aprilie, iar în aceeași zi a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Ulterior, pe 22 aprilie, a murit la spitalul CFR din localitate. Bătrânul s-a infectat chiar la căminul “Sf. Ilie”, unde era internat din septembrie 2016.

Scandal încă de la început!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, mărturii cutremurătoare ale lui Petrișor Chiru, fiul celei de-a 511-a persoane care murit în țară din cauza COVID-19. Bărbatul a aflat că azilul unde este internat și tatăl lui a ajuns un focar coronavirus în timp ce era în Germania, țară unde lucra ca șofer de TIR, încă din septembrie 2019.

Am aflat de situație duminică, pe 5 aprilie, pe la 8 dimineața, eram în Germania. Am văzut că un cămin privat ar avea probleme cu coronavirusul. Apoi, în jur de ora 10, m-a sunat soția și mi-a spus că acel azil privat este, de fapt, «Sfântul Ilie», unde este internat tata. Am sunat imediat acolo. Am înțeles că deja testaseră etajele 1 și 2, vineri și sâmbătă. Soția s-a dus acolo, pentru că stăm foarte aproape de azil și mi-a spus că a văzut o ceartă între cei de la DSP și cei de la CFR, a fost un clinci între ei. Între timp, am sunat la DSP, mi s-a spus că au fost recoltați și cei de la parter, acolo unde era tata”, ne-a relatat, la început, domnul Chiru.

Căminul „Sf. Ilie” din Galați, un adevărat focar de COVID-19

(CITEȘTE ȘI: CE SIMT PERSOANELE INFECTATE CU NOUL CORONAVIRUS)

“Au fost zile dramatice! Ne-a spus că nu prea îi schimbă, că nu le dă de mâncare…”

În continuare, Petrișor Chiru ne-a dezvăluit cine l-a anunțat că tatăl lui a fost testat pozitiv cu COVID-19, precizând că în azil, din 6 aprilie, deja se instalase haosul, personalul nu mai făcea față, iar bătrânii abia dacă mai erau hrăniți.

Între timp a început circul la azil, nu mai putea intra nimeni acolo. Nu mai aveau personal pentru că fusese depistat pozitiv, a fost băgat în carantină. Zilele de 6 și 7 aprilie au fost cam dramatice pentru că a venit puțin personal. Tata nu prea mai știa să folosească telefonul. Dar era un pacient lângă el, care avea handicap fizic, nu mental. Și aveam numărul dânsului și țineam legătura cu el. Și atunci ne-a spus că nu prea îi schimbă, că nu le dă de mâncare… Asta în datele respective, de 6 și 7 aprilie. Pe data de 8, pe la ora 19, am fost sunat de către fiica administratorului și mi s-a spus că tata e confirmat pozitiv cu coronavirus și că urmează să fie luat de acolo. Soția s-a dus imediat acolo, dar nu a putut discuta cu nimeni pentru că erau jandarmi, nu intra și nu ieșea nimeni”, ne-a declarat Petrișor Chiru.

PROTEST. Angajații unui cămin de bătrâni din Vrancea, infectați cu COVID-19, cer să se întoarcă la muncă

A aflat la 4.30 dimineața că i-a murit tatăl! “M-a sunat o doamnă doctor și…”

Ulterior, tatăl lui Petrișor Chiru a fost transportat la Spitalul CFR, unde și-a găsit sfârșitul pe 22 aprilie. Până atunci, bărbatul, aflat în Germania, a încercat în zadar să afle care este starea reală de sănătate a părintelui său, infectat cu COVID-19. Într-un final, a fost informat că bătrânul a decedat și că familia trebuie urgent să-i ridice corpul.

În jurul orei 22 a venit izoleta, a fost luat și transferat la Spitalul CFR, care e suport COVID-19. Și apoi a început chinul. Nu aveam cu cine lua legătura, centrala nu funcționează sâmbătă și duminică, între timp a venit și Paștele, au fost acele patru zile libere. Marți, când am sunat, mi s-a spus scurt: pacientul este stabil, este intubat și așteptăm evoluția. Am înțeles că acesta este răspunsul pe care îl primesc toți, de la orice spital.

O singură dată aveam voie să sunăm la spital. Miercuri dimineață, la ora 4.30, ora Germaniei, am fost sunat de către o doamnă doctor și mi s-a spus că tatăl meu e decedat. Am întrebat care sunt procedurile și mi s-a spus că cineva trebuie să se ocupe urgent pentru că nu au voie să-l țină mai mult de 24 de ore”, a precizat bărbatul pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Plecat cu munca în Germania, Petrișor Chiru și-a lăsat soția să se intereseze la azil de tatăl lui

În continuare, Petrișor Chiru are anumite semne de întrebare cu privire la datele referitoare la decesul tatălui său, pe care le-a aflat de la Grupul de Comunicare Strategică.

Nu mi s-a părut în regulă nici declarația oficială care este pe site, la DSP. Pacientul 511, testat în data de 7 aprilie, confirmat pozitiv pe 8 aprilie… Păi pe 6 și 7 aprilie nu s-au făcut recoltări! Singurele zile în care s-au făcut recoltări la azil au fost 3,4 și 5 aprilie, când a izbucnit focarul. Pe 6 și 7 aprilie nu a mai intrat nimeni acolo. Bănuiesc că vor să arate că ce bine s-au mișcat, că într-o zi au dat rezultatul. Nu este adevărat”, ne-a mai spus domnul Chiru.

(NU RATA: PRIMA VEDETĂ DIN ROMÂNIA, DIAGNOSTICATĂ CU NOUL CORONAVIRUS. A FOST INTERNATĂ DEJA LA ”MATEI BALȘ”!)

La Crăciun a fost ultima dată când l-am văzut

După ce a aflat că i-a decedat tatăl, Petrișor Chiru a plecat urgent spre România, mai ales că a doua zi era programată înmormântarea. La intrarea în țară, a întâmpinat probleme pe care sub nicio formă nu le-a anticipat. Mai mult, nu a fost lăsat să aprindă nici măcar o lumânare pentru părintele său!

M-am dat jos din TIR, mi-am luat bagajul, m-am urcat în mașina proprie și am plecat la 6.30 dimineața, pe 22 aprilie. Am ajuns la vamă, nu am fost luat în considerare, nu aveam hârtie oficială de la firmă. Cei de la firmă s-au oferit să-mi trimită una pe WhatsApp, dar ei voiau originalul. Le-am zis că mi-a decedat tatăl. I-am rugat doar să mă lase să aprind o lumânare, mi-au zis că nu se poate. De când am intrat în țară nu mi s-a luat temperatura, nu mi s-a făcut nimic, nimic. Pe partea medicală, nimic. În carantină ești ca la pușcărie, ești închis într-o cameră. Sunt aici camere în care stau patru persoane.

VEȘTI PROASTE. Se estimează că vaccinul împotriva coronavirusului va apărea abia la sfârșitul anului 2021

Eu, ca să obțin o cameră single, am făcut scandal. Am sunat la DSP, la centrul de comandă ISU. Și le-am zis că, dacă mă bagă în cameră cu cineva, intru în greva foamei. Și, în final, mi s-a dat o cameră single. Am declarat la vamă că am apartamentul defunctului, adică al tatălui, care e gol, am o casă la 7 kilometri de Galați, pot să merg acolo. Mi-au spus scurt: «Nu! Trebuie să mergi acolo!» Am înțeles, astea sunt regulile, trebuie să merg acolo. Cel mai mult m-a durut că am bătut 2.300 de kilometri, nedormit, nemâncat și nu am putut aprinde o lumânare în seara aia. I-am rugat pe domnii polițiști, aveam 200 de metri până acolo. Nu m-au lăsat. La Crăciun a fost ultima dată când l-am văzut”, ne-a explicat bărbatul.

Preotul a cerut costume de protecție pentru a-i înmormânta tatăl

Situația s-a complicat și mai mult când familia a început să pregătească înmormântarea bătrânului. În primă fază, de teama coronavirusului, niciun preot nu a vrut să țină o slujbă și, astfel, tatăl lui Petrișor Chiru să fie înhumat creștinește.

Soția mi-a spus că la ora 13 e înmormântarea. Ce probleme am mai întâmpinat și aici… Pe lângă faptul că au murit ca niște câini, au fost îngropați ca niște câini, cu hainele alea ponosite, vai de capul lor, care erau la azil, că ei nu mai erau schimbați… Cu hainele alea, băgați în saci și închiși, fără să-i vedem. Să vă zic și de preoți.

Vă spun sincer că nu găseam preot care să vină să slujească. Într-un final, prin intervenții, am ajuns la un preot care îl cunoștea pe tata. Ni s-a pus condiția cu opt persoane, dar preotul a vrut costume de protecție. Păi noi de unde să le luăm? Soția s-a oferit să cumpere, dar să i se spună de unde. Preotul i-a zis că nu știe, să facă rost. Până la urmă a acceptat și fără costume. Am o poză de la înmormântare, nu am dorit ca familia să filmeze”, ne-a declarat bărbatul.

Tatăl lui Petrișor Chiru a fost îngropat la doar 24 de ore după ce a decedat

(VEZI AICI: L-AM GASIT PE MEDICUL ACUZAT DE CRIMA ORGANIZATA! E DAT DISPARUT, DAR EL DECLARA: “N-AM FUGIT DIN TARA! SUNT BINE MERSI AICI!”)

Jignit de directoarea azilului: “Aoleu, ați venit din Germania, de la curve și pești!”

În prezent, Petrișor Chiru este, în continuare, în carantină. Mai are de stat izolat încă șapte zile. Apoi, când va ieși, va da în judecată căminul “Sf. Ilie”, profund dezamăgit și jignit de modul în care s-ar fi purtat directoarea centrului cu el, practic “pacientul zero”, potrivit anchetei epidemiologice declanşată de DSP Galați.

Când ies din carantină, vreau să mi se dea o declarație oficială că a fost testat pe 7 aprilie pentru că vreau să mă adresez instanței, în primul rând din cauza problemelor pe care le-am avut cu doamna M. (n.r. directoarea căminului). Și acum să vă explic și de ce. În perioada 13-20 martie, am venit în România special pentru a-mi vedea tatăl. Am venit la azil.

Nu mi-a ieșit în fața doamna M., ci o asistentă. Eu aveam la mine hainele de schimb și ce-i mai duceam. Mi-au fost preluate și atunci i-am zis să-i las ei și un rând de haine, din moment ce pe cele vechi nu le mai puteam lua. Pe 18 martie, înainte să plec, m-am dus din nou acolo, când m-am și supărat foarte tare. M-am dus la fel, cu un rând de haine și cu niște dulciuri. Au ieșit atunci doamna M. și fiica ei, ambele erau în ușă. Doamna M. avea mască pe figură, fiica ei nu, îmi amintesc perfect.

(CITEȘTE ȘI: LA 83 ȘI 86 DE ANI, AU CUSUT MĂȘTI DIN PÂNZELE PREGĂTITE PENTRU PROPRIA ÎNMORMÂNTARE ȘI LE-AU DONAT ALTOR BĂTRÂNI. “NU POT SĂ VĂ DESCRIU BUCURIA…”)

Au ieșit afară și au început: «Dar lăsați-i, domnule, că nu au nimic!». Le-am zis: «Doamnă, am venit din Germania, vă dați seama, nu l-am văzut de la Crăciun, măcar scoate-ți-l la ușă, aici». Dar până să ajung să spun să-l scoată, a început: «Aoleu, ați venit din Germania, de la curve și pești!». De parcă știe dânsa ce fel de persoane intră din Germania în România. Nu există pădure fără uscături, e drept, am încercat să îi explic că sunt șofer…

Stăteam și mă uitam, așa, la dânsa, nu am făcut cine știe ce, aveam nevoie de serviciile ei… «Bine, nu este cazul dumneavoastră, dar știu eu ce persoane vin de acolo, din Germania, curve și pești. Au umplut țara. Dacă vă las, mă închide!» I-am zis atunci dacă poate să-i dea hainele și ce i-am adus și mi-a zis: «Nu, lăsați că au ce să mănânce, au ce să bea, sunt schimbați, totul este OK». Am insistat și am întrebat-o dacă nu poate să-l aducă măcar până la ușă, că păstrăm distanța, măcar prin geam, măcar să-l văd. Nu a vrut! Am plecat, m-am gândit că va trece și asta, că voi veni de Paște. Am plecat de acolo cu coada între picioare. Acum mă voi adresa instanței, să văd și eu cine e curva și cine e peștele”, ne-a declarat, indignat, Petrișor Chiru.

EXCLUSIV. Mărturii șocante în cazul bărbatului ucis de un polițist, într-un hotel din București. „L-a executat ca pe un câine și apoi a început să plângă lângă el. A fost crimă, nu autoapărare!”

Nereguli pe bandă rulantă în azil

În final, Petrișor Chiru ne-a dezvăluit mai multe nereguli care s-ar întâmpla la căminul “Sf. Ilie”, dar și cum a ajuns să-și interneze tatăl în locul de unde, ulterior, a contactat virusul care l-a ucis.

În 2016, pe 26 septembrie când m-am dus eu, doamna M. abia dăduse drumul la parter. Inițial, mi-a zis că bagă doar două paturi. Apoi, la un an și ceva distanță, cu acordul meu și al încă unui domn care era acolo, Rusu Mihai, a mai băgat un pat. Atunci eram în țară. Plăteam 2.700 de lei pe lună, plus că asiguram și medicamentele. Au fost și sunt multe, multe nereguli. Ca să vă faceți o idee, la azilele de stat, la un număr de 140 de bătrâni, sunt 68 de cadre medicale.

La doamna M. la 137 sau 147 de pacienți, câți avea, erau 20! Din ce am înțeles, avea autorizație pe 66 de pacienți, asta am auzit, nu confirm, și am înțeles că pe data de 21 aprilie a obținut autorizația pentru 137 de pacienți. Mi se pare cusut cu ață albă. Am înțeles că au fost probleme și cu medicamente, li s-au cerut în plus. Mie, nu! Mai mult, sunt persoane care afirmă că nu li s-au dat acele medicamente”, ne-a declarat bărbatul.

(NU RATA: ROMÂNUL CU CORONAVIRUS TRIMIS ACASĂ DE MEDICII DIN PARIS A MURIT. “ARE TREI COPII CARE ÎL AȘTEPTAU ACUM DE PAȘTE SĂ…”)

“În afară de Alzheimer, tata…”

Eu am plecat în septembrie 2019 în Germania, soția a rămas aici. Țin să precizez că tatăl meu nu era netransportabil. În afară de Alzheimer, dar care nu se manifesta atât de grav, alte probleme nu avea. Mânca singur, se schimba singur, se plimba singur, nu avea nevoie de alt suport. La două zile, mergeam și îi luam hainele vechi și îi aduceam altele curate, iar la fiecare sfârșit de săptămână îl scoteam afară, la aer.

La azil, fiecare pacient avea câte un dulap, unde își ținea hainele. Și dacă s-a observat că noi ne ocupăm și că tata nu avea haine acolo, i-au scos dulapul și, fără acordul nostru, au mai adus un pat. Dacă aș fi știut, ieșea show. Eu am aflat recent, abia acum o lună, când a început nebunia. Camera era foarte mică, undeva la 12 metri pătrați”, a mai spus Petrișor Chiru.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole citeste mai mult
Parteneri
Cine este Amy, fiul „secret” al lui Petrica Cercel. Si-a jelit toata noaptea tatal la spital.  Cati copii are in realitate manelistul
Cine este Amy, fiul „secret” al lui Petrica Cercel. Si-a jelit toata noaptea tatal la...
Nenorocire! Ce s-a găsit în compoziția vaccinului Pfizer… Doamne, ce ne așteaptă… >
Nenorocire! Ce s-a găsit în compoziția vaccinului Pfizer… Doamne, ce ne așteaptă… >
ȘOC! Viorica de la Clejani are covid-19 și a ajuns la spital. Vești proaste pentru cântăreață
ȘOC! Viorica de la Clejani are covid-19 și a ajuns la spital. Vești proaste pentru...
FOTO. Antonia, selfie-uri interzise cardiacilor, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei generoase! `Sunt jalnică`
FOTO. Antonia, selfie-uri interzise cardiacilor, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei generoase!...
Dragoş Săvulescu a rupt tăcerea. Declaraţii bombă în Grecia: ”România este o ţară comunistă, n-are cultura unui stat de drept”
Dragoş Săvulescu a rupt tăcerea. Declaraţii bombă în Grecia: ”România este o ţară comunistă, n-are...
Cătălin Botezatu a spus totul despre orientarea ta sexuală. Designerul a șocat pe toată lumea când a mărturisit că… >
Cătălin Botezatu a spus totul despre orientarea ta sexuală. Designerul a șocat pe toată lumea...
Bunica Emmei Răducanu, dezvăluiri inedite despre nepoata celebră: Vorbim în românește
Bunica Emmei Răducanu, dezvăluiri inedite despre nepoata celebră: Vorbim în românește
Lovitură pentru cei care încalcă legea: Supraveghere video pe șosele și sancționare automată a contravenienților
Lovitură pentru cei care încalcă legea: Supraveghere video pe șosele și sancționare automată a contravenienților
Ce avere a avut Petrică Cercel, de fapt, și cui rămâne moștenire
Ce avere a avut Petrică Cercel, de fapt, și cui rămâne moștenire
Semnele pe care ți le dă corpul când mănânci prea mult zahăr
Semnele pe care ți le dă corpul când mănânci prea mult zahăr
Lipsa de vitamina D îți distruge organismul. Cele 6 semne pe care să nu le ignori
Lipsa de vitamina D îți distruge organismul. Cele 6 semne pe care să nu le...
E DESCOPERIREA MOMENTULUI! O plantă din care se face vin are EFICIENȚĂ MAXIMĂ anti-coronavirsus
E DESCOPERIREA MOMENTULUI! O plantă din care se face vin are EFICIENȚĂ MAXIMĂ anti-coronavirsus
Ce a făcut Gina Pistol pentru a fi iubita lui Smiley. Artistul a aflat abia după ce s-au îndrăgostit
Ce a făcut Gina Pistol pentru a fi iubita lui Smiley. Artistul a aflat abia...
Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Gemeni
Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Gemeni
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Măcinat de o boală fără leac, a ajuns de nerecunoscut. Mărturisirea dureroasă a vedetei: Abia mai pot să...
Măcinat de o boală fără leac, a ajuns de nerecunoscut. Mărturisirea dureroasă a vedetei: Abia...
Tragedie în România! Elena Merişoreanu, internată de urgenţă la spital. Are COVID
Tragedie în România! Elena Merişoreanu, internată de urgenţă la spital. Are COVID
Doliu fără margini în lumea sportului! Marele campion a murit fulgerător, la doar 37 de ani
Doliu fără margini în lumea sportului! Marele campion a murit fulgerător, la doar 37 de...
Monarhia se află în PERICOL! Regina Elisabeta a comis o greșeală fatală. Este război total la palat
Monarhia se află în PERICOL! Regina Elisabeta a comis o greșeală fatală. Este război total...
O maladie teribilă face ravagii. Începe în FICAT. Descoperire de ultimă oră
O maladie teribilă face ravagii. Începe în FICAT. Descoperire de ultimă oră
Surpriză la IKEA România. Iată ce vor găsi clienții în magazine peste câteva zile
Surpriză la IKEA România. Iată ce vor găsi clienții în magazine peste câteva zile
Momente cumplite la Superstar, de la Pro TV: ‘Ai făcut atac de panică’. Smiley i-a sărit imediat în ajutor
Momente cumplite la Superstar, de la Pro TV: ‘Ai făcut atac de panică’. Smiley i-a...
Emma Răducanu, înnebunită după motoare. A participat la motocross şi „s-a dat” cu kartul
Emma Răducanu, înnebunită după motoare. A participat la motocross şi „s-a dat” cu kartul
Tatăl lui Jador a intrat în politică! Din ce partid face parte?
Tatăl lui Jador a intrat în politică! Din ce partid face parte?
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Chinezii consideră că Emma Răducanu e mai mult asiatică decât româncă și îi oferă cetățenia! Lovitură de teatru
Chinezii consideră că Emma Răducanu e mai mult asiatică decât româncă și îi oferă cetățenia!...
Fiul lui Beckham și iubita au făcut senzație la MET Gala! Cum au apărut pe covorul roșu. Tânăra l-a eclipsat
Fiul lui Beckham și iubita au făcut senzație la MET Gala! Cum au apărut pe...
Detaliul observat de oamenii legii în această fotografie cu Conor McGregor! Sportivul ar putea fi arestat
Detaliul observat de oamenii legii în această fotografie cu Conor McGregor! Sportivul ar putea fi...
Cine este Ionut Rusu, marul discordiei dintre Viviana Sposub si Ruxi Opulenta. Cele doua concurente au ajuns la cutite: "Nu e nevoie sa comunicam..."
Cine este Ionut Rusu, marul discordiei dintre Viviana Sposub si Ruxi Opulenta. Cele doua concurente...
Angajări masive pentru oricine la una dintre cele mai mari instituţii publice din România! Sute de locuri de muncă sunt vacante
Angajări masive pentru oricine la una dintre cele mai mari instituţii publice din România! Sute...
Cum a reuşit o tânără să economisească 190.000 de euro pentru a-şi cumpăra casă. Este o metodă simplă pe care toată lumea o poate folosi
Cum a reuşit o tânără să economisească 190.000 de euro pentru a-şi cumpăra casă. Este...
Mellina, mesaj neașteptat după ce Roxana Nemeș s-a căsătorit: „Soțul tău mi-a...”
Mellina, mesaj neașteptat după ce Roxana Nemeș s-a căsătorit: „Soțul tău mi-a...”
Elena Lasconi a DIVORȚAT! Detaliile unei despărțiri care a marcat-o
Elena Lasconi a DIVORȚAT! Detaliile unei despărțiri care a marcat-o
Ea e mama care a ucis-o pe Sofia, fetița de doi ani! Mădălina, arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut copilei
Ea e mama care a ucis-o pe Sofia, fetița de doi ani! Mădălina, arestată după...