Mărturisirile unui bărbat tratat cu plasma unor pacienți vindecați de COVID-19! „Am acceptat și m-am trezit alt om. Febra mi-a dispărut și mi-a fost ușor să respir”

Autor:
Publicat: 22/04/2020 | 22:42
Mărturisirile unui bărbat tratat cu plasma unor pacienți vindecați de COVID-19! „Am acceptat și m-am trezit alt om. Febra mi-a dispărut și mi-a fost ușor să respir”

Pacienții infectați cu virusul COVID-19 încep să fie tratați cu plasma altor persoane vindecate deja. Această metodă pare să dea rezultate, iar pacienții încep să se simtă mult mai bine. Este și cazul unui bărbat din Rusia, care a acceptat tratamentul.

Alexander Kutuzov, un om de afaceri din Rusia, în vârstă de 49 de ani a mărturisit că inițial i-a fost teamă să accepte tratamentul cu plasmă, însă acum nu regretă nicio secundă. Se simte mult mai bine, iar starea de rău a dispărut ca prin minune. (CITEȘTE ȘI: RAED ARAFAT, DECLARAȚII DESPRE REVENIREA LA VIAȚA NORMALĂ DUPĂ 15 MAI: ”RESPECTAREA UNOR NOI REGULI TREBUIE SĂ FIE ȘI MAI STRICTĂ”)

Afaceristul care a fost infectat cu noul coronavirus, a mărturisit că trecut prin niște clipe îngrozitoare din cauza virusului și că situația s-a schimbat radical în urma tratamentului. (VEZI ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE MINISTERUL EDUCAȚIEI! ȘCOALA ONLINE DEVINE OBLIGATORIE)

„Mi-e rușine să recunosc, dar trebuie să vă spun că inițial am refuzat transfuzia cu plasmă. Mi-a fost teamă că aș putea lua HIV ori hepatită. Doctorii, însă, mi-au explicat că acest lucru e imposibil, întrucât sângele e testat. Ulterior am acceptat și m-am trezit alt om. Febra mi-a dispărut, mi-a fost ușor să respir. Radiografia plămânilor a arătat mai bine.”, a declarat acesta potrivit a1.ro

Alexander Kutuzov  este unul dintre cei trei pacienți de la Moscova vindecați de coronavirus după ce au primit transfuzie de plasmă. În prezent, Rusia plătește persoanele vindecate de coronavirus să doneze sânge, aceștia primesc 54 de euro pentru maximum 600 ml de sânge.