Maşinile lui Messi valorează milioane de euro. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă ce bolizi deţine în propriul garaj super fotbalistul lui FC Barcelona.

Maşinile lui Messi sunt, aşa cum era de aşteptat, foarte scumpe şi puternice. La antrenamentele lui FC Barcelona, fotbalistul ajunge, de regulă, la volanul unui GranTursimo S, care poate atinge o viteză maximă de 300 km/h. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h se poate realiza în doar 4.7 secunde În timpul liber, argentinianul conduce un Maserati MC Stradale, în valoare de 120.000 de dolari, care este capabil să depăşească 300 km/h. (VEZI AICI: Primele imagini de la nunta lui MESSI cu ANTONELLA ROCCUZZO! Cum a arătat bruneta în rochie de mireasă)

Maşinile lui Messi sunt impresionante. Starul lui FC Barcelona mai conduce un Cadillac Escalade Adage, pe care “doar” 75.000 de dolari. A făcut, însă, anumite îmbunătăţiri, iar maşina a ajuns să aibă o valoare de un milion de dolari. Modelul are inserţii de aur de 24 de karate, scaune cu masaj şi sistem home cinema. Anul trecut, Lionel Messi a devenit cumpărătorul celui mai scump Ferrari de pe mapamond. Nu mai puţin de 32 de milioane de euro a plătit starul lui FC Barcelona pentru modelul 335 S Spider Scaglietti, construit în 1957.

Maşinile lui Messi sunt fantastice. Fotbalistul mai deţine în propriul garaj şi alte automobile valoroase precum Ferrari F430 Spider, Audi R8 Spyder, Audi Q7, Lexus 4x4 sau Dodge Charger SRT8. De precizat că toţi bolizii au îmbunătăţiri, astfel că preţul lor este mult mai mare faţă de cel cu care au fost, iniţial, achiziţionate. La FC Barcelona, Lionel Messi are un salariu anual de 40 de milioane de euro conform presei spaniole. (CITEŞTE ŞI: LIONEL MESSI, 21 de luni de închisoare cu suspendare. Ce a făcut starul Barcelonei)

Citeste despre:masinile lui messi, ce bolizi are messi, messi ferrari, mesii fan masini, messi fc barcelona


Share On Facebook