Măsuri extreme de securitate la nunta fiului lui Liviu Dragnea! Invitații au fost obligați să…

Publicat: 27/08/2018 | 09:10
Măsuri extreme de securitate la nunta fiului lui Liviu Dragnea! Invitații au fost obligați să…

Liviu Dragnea a avut parte de o zi pe care nu o va uita toată viața: fiul lui, Valentin, s-a căsătorit! Liderul PSD, acum cu funcția de ”socru mare”, a mascat perfect presiunea politică, dar și a străzii, care-l apasă. (Super oferte la accesorii gaming) Dar nu a uitat că protestatarii i-au promis ”coșmar” chiar și-n ziua în care fiul său și aleasa inimii sale s-au ”luat”. Așa că măsurile de securitate au fost la cel mai înalt nivel. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat cum s-au ”împrăștiat”, în zonă, oamenii de pază și protecție.

Peste 700 de invitați și-au făcut apariția la Palatul Snagov, unde urma petrecerea de nuntă a lui Valentin Dragnea, fiul șefului PSD, și iubita sa, Gina Alexandra Tătulescu, alături de care avea o relație de cinci ani. (Console si accesorii gamingTotul a fost pus la punct ca la carte, atât prin prisma organizării, dar și a măsurilor de pază și protecție, pentru că, da, era nevoie de așa ceva.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU DRAGNEA LA COSTUM DE SOCRU MARE

Vorbim de Liviu Dragnea, președintele PSD-ului, contestat zile în șir de mii de oameni. Iar incidentele petrecute la mitingul Diasporei a dus ura pe culmi. Anume, protestatarii au amenințat cu mult timp înaintea evenimentului de duminică, 26 august, că își vor face prezența și vor încerca să strice momentul. Așa că Dragnea a avut toate motivele să solicite o securitate precum a președinților de țări. Astfel, mai multe filtre de siguranță au fost coordonate în zona Palatului Snagov, unde a avut loc marele eveniment din viața liderului PSD.

Primul, filtrul de pază care a verificat mașinile ce intrau pe drumul care duce spre Palat. Totul s-a făcut după o citire pe loc a listelor de invitați. Astfel, chiar premierul Dăncilă nu a putut scăpa de o primă ”percheziție”.

CITEȘTE ȘI: LIVIU DRAGNEA ȘI-A ÎNSURAT FIUL! CANCAN.RO TRANSMITE LIVE IMAGINI DE LA CEL MAI AȘTEPTAT EVENIMENT

Al doilea filtru, în apropiere de Palatul Snagov, unde invitații la nuntă au fost dați jos din mașini și preluați de alte autoturisme, puse la dispoziție de organizatorii evenimentului, dar sub supravegherea trupelor SWAT, cu ochii în patru.

Și un ultim filtru, exact la intrarea în cortul unde a avut loc petrecerea. Fiecare invitat a fost verificat pentru ultima oară în acea seară, de oameni angajați de către firma care a organizat evenimentul anului.

Cine a avut grijă de invitații lui Liviu Dragnea

Trupele SWAT s-au ocupat de securitatea din respective zonă unde a avut loc evenimentul. Acestea au o gamă diversificată de servicii, principalul fiind paza și securitatea persoanelor. Angajații SWAT sunt special antrenați și instruiți pentru a face față celor mai solicitante situații. Aceștia beneficiază de o pregătire profesională, teoretică și practică, de lungă durată, alături de specialiști cu experiență în acest domeniu, conform site-ului swatinternational.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...