Acasă » Vedete » Liviu Dragnea și-a însurat fiul! CANCAN.ro transmite LIVE imagini de la cel mai așteptat eveniment

Liviu Dragnea și-a însurat fiul! CANCAN.ro transmite LIVE imagini de la cel mai așteptat eveniment

De: Cancan 26/08/2018 | 09:07

Astăzi, 26 august, va avea loc nunta anului, așa cum a fost numită ziua în care fiul lui Liviu Dragnea se însoară cu femeia iubită, Gina Alexandra Tătulescu. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, va transmite live imagini de la cel mai așteptat eveniment al acestei veri. Fericiții miri vor sărbători alături de cel puțin 1.000 de persoane. Printre cei prezenți se numără: toţi parlamentarii PSD, preşedinţii de Consilii Judeţene, politicieni, dar şi oameni de afaceri.

UPDATE 22:37 Șeful PSD, Liviu Dragnea, și-a scos iubita, pe Irina Tănase, la dans. Cei doi au valsat pe ringul amenajat în cortul de lux din fața Palatului Snagov.

UPDATE 21:32 Dansul mirilor a fost pe melodia lui Marcel Pavel, ”Frumoasa mea”.

UPDATE 20:55 Câțiva protestatari au blocat cu mașina, vreme de câteva minute, accesul invitaților la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Aceștia au fost împiedicați să ajungă la Palatul Snagov, unde are loc petrecerea.

UPDATE 20:50 Dintre cei doi premieri care au demisionaat, la interval de șase luni, doar unul a venit la nunta băiatului lui Liviu Dragnea. Este vorba de Sorin Grindeanu. Celălalt, Mihai Tudose, nu și-a anunțat prezența.

Imagini LIVE de la nunta fiului lui Liviu Dragnea! Invitatii au inceput sa soseasca –> https://goo.gl/UVoQS5Nunta anunlui in Romania! Sute de invitati isi fac aparitia la eveniment –> https://goo.gl/UVoQS5Nu ratati stirile zilei:Primele imagini cu Liviu Dragnea de la nunta! Cum s-au imbracat mireasa si iubita politicianului –> https://goo.gl/h6cnTfDoliu la PRO TV! Din pacate, e adevarat! Florin Calinescu a confirmat zvonurile –> https://goo.gl/avoBuzPrimele declaratii ale lui Victor Slav despre noua iubita –> https://goo.gl/iumgKz

Publicată de Cancan.ro pe Duminică, 26 August 2018

UPDATE 20:10 Viorica Dăncilă, premierul României, a ajuns la Palatul Snagov, unde s-a alăturat celorlalți invitați de seamă de la petrecere.

LIVE | Imagini de la Snagov, acolo unde are loc nunta fiului lui Liviu Dragnea –> https://goo.gl/UVoQS5Nu ratati stirile zilei: Primele imagini cu Liviu Dragnea de la nunta! Cum s-au imbracat mireasa si iubita politicianului –> https://goo.gl/h6cnTfDoliu la PRO TV! Din pacate, e adevarat! Florin Calinescu a confirmat zvonurile –> https://goo.gl/avoBuzCat costa meniul la nunta fiului lui Liviu Dragnea! Ce mananca diseara invitatii –> https://goo.gl/bvSXTa

Publicată de Cancan.ro pe Duminică, 26 August 2018

UPDATE 19:10 Mai mulți protestatari s-au strâns pe marginea drumului care duce spre Palatul Snagov, cu pancarte pe care au scris lozinci anti-PSD. Tot acolo se află și forțe de ordine, pentru a evita eventuale altercații.

UPDATE 19:08 Liviu Dragnea le-a pregătit o surpriză ziariștilor, chiar la intrarea în curtea Palatului Snagov! Prăjiturele, apă minerală și sucuri. Toate puse pe câteva mese, între copaci, pe iarbă.

UPDATE 18:56 Potrivit unor surse, de atmosfera dansată din această seară s-ar putea ocupa chiar manelistul Salam. Acesta a fost văzut făcând probe de microfon la Palatul Snagov, acolo unde va avea loc petrecerea de după cununia religioasă.

UPDATE 18:51  Nora lui Liviu Dragnea a ales să se îmbrace cu o rochie turcoaz la cununia civilă. Gina a primit numai complimente, și la fel și iubita lui Liviu Dragnea, Irina, care a fost în ton cu mireasa și s-a îmbrăcat într-o rochie bleumarin. Șeful PSD a ales o pereche de panataloni maro și un sacou vișiniu.

UPDATE 18:00 Potrivit unor noi informații, neconfirmate însă oficial, cununia religioasă dintre Valentin Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu va avea loc la capela Palatului Snagov. Inițial, slujba trebuia să se țină la Biserica Elefterie, din Capitală.

UPDATE 16:20 Printre artiștii care vor cânta la nuntă se numără Marcel Pavel și Florin Vasilică (fiul regretatului Liviu Vasilică)

Citește și: Ce frumoasă e nora a lui Liviu Dragnea! Cum a fost surprinsă Gina Tătulescu, înainte să ajungă la biserică

UPDATE 15:20 – Imagini de la Biserica Sfantul Elefterie, acolo unde are lor cununia fiului lui Liviu Dragnea.

Citește și: Cat costa meniul la nunta fiului lui Liviu Dragnea! Ce mananca invitatii

 

LIVE | Imagini de la Biserica Sfantul Elefterie, acolo unde are loc cununia fiului lui Liviu Dragnea –> https://goo.gl/UVoQS5Nu ratati stirile zilei: Doliu la PRO TV! Din pacate, e adevarat! Florin Calinescu a confirmat zvonurile –> https://goo.gl/avoBuzCat costa meniul la nunta fiului lui Liviu Dragnea! Ce mananca diseara invitatii –> https://goo.gl/bvSXTaEXCLUSIV. Imaginile despre care va vorbi toata Romania! Cu cine s-a cuplat Liviu Varciu! S-au ascuns la Navodari –> https://goo.gl/o7wfA8Primele declaratii ale lui Victor Slav despre noua iubita –> https://goo.gl/iumgKz

Publicată de Cancan.ro pe Duminică, 26 August 2018

 

Fiul lui Liviu Dragnea se căsătorește astăzi cu aleasa inimii sale, Gina Tătulescu

UPDATE 14:00 – Un jurnalist invitat la RTV a anunțat că nunta va fi cu dar. Inițial s-a spus că invitații nu le vor da bani mirilor, lui Ștefan Dragnea și aleasa inimii sale, Gina.

UPDATE 13:30 – Meniul standard de la Palatul Snagov pornește de la 110 euro de personă și poate fi modificat în funcție de preferințele mirilor. Diseară, nuntații vor afla ce au ales Gina și Ștefan Dragnea pentru petrecerea din ziua nunții lor.

Citește și: Fiul lui Liviu Dragnea, cadoul de nuntă pentru el și mireasa lui. Valentin și-a luat un bolid de lux cu 610 cai putere

UPDATE 11: 15 – Potrivit România TV, Liviu Dragnea a decis în ultima clipă să schimbe lăcașul de cult în care a fost programată ceremonia religioasă în timpul căreia fiul său și femeia iubită a acestuia urmau să se căsătorească. Oficiali din Partidul Social Democrat au mărturisit sub protecția anonimatului jurnaliștilor de la RTV că această hotărâre a fost luată de șeful social-democrat din cauza protestelor anunţate pe Facebook.

Vă reamintim că, inițial, s-a spus că slujba religioasă va fi la Biserica Sfântul Elefterie din București, unde tatăl miresei este preot. Surse politice din PSD au declarat în această dimineață că Liviu Dragnea a hotărât să schimbe această locație pe ultima sută de metri pentru ca mirii să aibă o zi perfectă, neumbrită de protestele anunțate. Astfel, există posibilitatea ca mirii să se căsătorească civil fie într-un alt lăcaș de cult din Capitală, fie la cel de la Palatul Snagov, unde va avea loc petrecerea.

Știre inițială: Ștefan Dragnea și Alexandra Gina Taulescu, nuntă ca-n povești

După ce își vor jura iubire și credință în fața Lui Dumnezeu, Ștefan Dragnea și femeia iubită, Gina Tătulescu, vor merge la Palatul Snagov, unde are loc petrecerea. Începând cu ora 19:30, mirilor li se vor alătura nuntașii: cel puțin 1.000 de oameni au primit invitațiile cu bucurie. Potrivit Știripesurse.ro, Liviu Dragnea a invitat toţi liderii Partidului Social Democrat la nunta fiului său.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a dezvăluit că nunta lui Ștefan Dragnea se vor distra pe cinste.

Am pregătit un mic cadou pentru el sau ea care se va naşte. Sunt lucruri strict româneşti, tradiţionale. Liviu Dragnea e pregătit, psihologic, să fie bunic. Dar, nu ştiu dacă e însărcinată. Nu e o nuntă cu dar. Ne vom distra până în zori, eu voi rămâne până dimineaţă, vom petrece româneşte. I-am promis ginerelui că nu vom face politică, ci ne vom distra, vom dansa şi vom bea

Suntem oameni în partid, prieteni cu Liviu, care îl cunoaștem bine pe Ștefan, o să fiu și la biserică. Ștefan îi tolerează pe prietenii și colegii de partid ai tatălui său. Încercăm să ne distrăm la această petrecere și să discutăm mai puțină politică, să se distreze toată lumea. Nu să fie o mare reuniune a social-democraților. O să ne simțim foarte bine, suntem acolo ca între prieteni”, a declarat Codrin Ștefănescu în cadrul unui interviu la Antena 3.

Nora lui Liviu Dragnea, Gina Alexandra Tătulescu, este fostă participantă la concursul Miss Universe România. Frumoasa brunetă și Ștefan Dragnea se căsătoresc astăzi, după o poveste de iubire de peste cinci ani.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă....
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...