Fiul lui Liviu Dragnea, cadoul de nuntă pentru el și mireasa lui. Valentin și-a luat un bolid de lux cu 610 cai putere

Publicat: 25/08/2018 | 10:08

Valentin Ștefan Dragnea, fiul liderului PSD, și-a făcut un cadou de nuntă cu sute de cai putere, pe care a plătit cel puțin 175.000 euro. Și asta pentru că aceasta e prețul de catalog de la care începe să se vândă în România bijuteria pe patru roți pe care a cumpărat-o pentru el și viitoarea mireasă, Gina Alexandra Tătulescu.

Fiul lui Liviu Dragnea, cadoul de nuntă pentru el și mireasa lui

Gata cu suspansul! Autoturismul de lux pe care și l-a achiziționat Valentin Ștefan Dragnea este un BMW M760Li xDrive, o “bestie” cu un motor V12 cu două turbine și capacitate cilindrică de 6,6 lintri, care dezvolta 610 cai putere, potrivit wowbiz.ro. Este un motor din gama “entry-level” de la Rollls Royce, având o transmisie automată în opt rapoarte, care ajunge de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde.

Jurnaliștii de la digi24.ro au relatat susțin că fiul lui Dragnea și-a cumpărat mașina pe 4 iulie, de ziua Statelor Unite ale Americii, și că a fost luat în leasing. Achiziția autovehiculului apare și pe portalul Arhivei Electronice de Garanții Reale Mobiliare, conform sursei citată mai sus.

Fiul lui Liviu Dragnea se căsătorește mâine, 26 august

Valentin Ștefan Dragnea și femeia iubită, Gina Alexandra Tătulescu se căsătoresc duminică, 26 august. Tânăra este fostă participantă la concursul Miss Universe România, iar fiul lui Liviu Dragnea are o relație cu ea de peste cinci ani.

Citește și...