Maya Castellano, Regina TikTok-ului! Imagini de senzație cu frumoasa adolescentă și reacția Antoniei când își vede fata cântând

Publicat: 24/10/2019 | 16:08

Maya Castellano “a fost încoronată” Regina TikTok-ului, iar înregistrările cu frumoasa adolescentă fac senzație pe rețelele de socializare. Mândră de fiica ei, Antonia a făcut publice câteva dintre clipurile spectaculoase făcute de aceasta.

Citește și: Antonia, apariție provocatoare în cel mai nou clip, lansat în colaborare cu Faydee! Versurile melodiei “Trika Trika” îți dau un vibe pozitiv

Maya Castellano, Regina TikTok-ului! Reacția Antoniei când își vede fata cântând

La doar nouă ani, Maya Castellano, fiica artistei Antonia din mariajul cu Vincenzo Castellano, este deja vedetă internațională! Și asta pentru că adolescenta nu a moștenit de la cântăreață doar frumusețea, ci și pasiunea pentru muzică. Ei îi place să se filmeze în timp ce cântă și dansează pe melodii cunoscute și este urmărită pe o cunoscută rețea de socializare de sute de mii de tineri din lumea întreagă,.

Recent, Antonia “a încoronat-o” pe fiica ei, Maya Castellano, Regina TikTok-ului – o aplicație mobilă care permite utilizatorilor să creeze sau să urmărească clipuri video de 15 secunde. Celebra cântăreață a spus într-un filmuleț urcat pe Instagram Stories: “Sunteți pregătiți să o vedeți pe Regina Tik Tok-ului? Ea fiind… fetița mea”, după care a făcut publice mai multe înregistrări cu aceasta. Puteți vedea mai multe imagini cu adolescenta în timp ce performează în galeria foto a articolului.

Citește și: Alex Velea e topit după “fiica lui vitregă”! Antonia l-a filmat în timp ce o răsfața pe Maya

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.