Alex Velea e topit după “fiica lui vitregă”! Antonia l-a filmat în timp ce o răsfața pe Maya

Publicat: 28/02/2019 | 09:32

Alex Velea are o relație frumoasă și armonioasă cu “fiica lui vitregă”, după care este topit. Artistul a însoțit-o pe Antonia în Italia și… împreună cu Maya, au petrecut clipe fericite. Superba artistă nu s-a putut abține și a făcut publice imagini din viața lor personală, pe care uneori nu le împărtășește cu fanii săi. Vă reamintim că la începutul acestei săptămâni, fosta soție a lui Vincenzo Castellano a făcut mărturisiri sfâșietoare despre frumoasa Maya pentru care se luptă de ani de zile să o aducă în România și să fie alături de frații ei vitregi: Dominic și Akim.

Citește și: Ar fi “bomba” secolului. Antonia și Smiley, surprinși împreună. Detaliul intim observat de toată lumea

Alex Velea e topit după “fiica lui vitregă”, Maya

Nu mai e un secret pentru nimeni că Alex Velea se comportă cu fiica Antoniei din mariajul cu Vincenzo Castellano ca și cum ar fi a lui. În urmă cu câteva ore, cunoscuta cântăreață a făcut publice câteva înregistrări care vorbesc de la sine despre relația minunată dintre partenerul ei de viață și fiica sa. Într-una dintre filmări Maya îl îmbrățișează pe Alex Velea, care ține în mână o tablă pe care adolescenta a scris: “I love you, Alex (n.r.: Te iubesc, Alex)”.

Adolescenta a fost filmată în ipostaze haioase, așa cum se întâmplă de multe ori când e cu mama ei. De exemplu, în unele imagini, ea apare foarte surprinsă de o sticlă de ojă care este deschisă și înclinată, însă… pata de pe mobila albă nu era ojă, ci un biscuit, pe care Alex Velea îl ia și pleacă din cadru. Antonia este foarte amuzată de scena pusă la cale de iubitul și fetița ei.

Alex Velea și Maya au mai fost filmați și în alte ipostaze emoționante, iar printre acestea se numără și cea în care cântărețul o ține în brațe și se învârte cu ea pe faleză.  Antonia a dezvăluit la începutul acestui an că Alex Velea și-a făcut un tatuaj cu chipul Mayei. Băieții celor doi artiști au rămas în grija bunicilor cât timp ei sunt în Italia.

Citește și: Antonia, în lacrimi de fericire. Ce i-a cerut fiica ei când a vizitat-o din nou. Poza emoționantă cu Maya

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Citește și...