Antonia, interviu cutremurător despre fiica ei. Ce a dezvăluit despre frumoasa Maya

Publicat: 24/02/2019 | 22:48

Antonia a oferit un interviu cutremurător despre fiica ei și despre problemele pe care le întâmpină din cauza faptului că divorțul de Vincenzo Castellano încă nu s-a pronunțat oficial. De altfel, din cauza acestui lucru, care durează din 2013 când a decis să se despartă de tatăl Mayei, băieții pe care îi are cu Alex Velea poartă numele primului soț. Iar acesta reprezintă un motiv pentru care Antonia și partenerul ei de viață nu pot pleca în vacanțe peste hotare cu fiii lor.

Citește și: Antonia și Roxana Vancea și-au dezvăluit… secretul intim! Avem fotografiile care “aprind” fanteziile oricărui bărbat

Antonia, interviu cutremurător despre fiica ei, Maya

În timpul declarațiilor despre frumoasa ei fetiță, Antonia a mărturisit că se roagă în fiecare zi ca procesul de divorț de Vicenzo Castellano să se pronunțe cât mai curând și, astfel, Maya să vină aici, în România. Adolescenta e pasionată de muzică și dans și… e foarte probabil să îi calce pe urme cântăreței.

“Îmi doresc asta, dar nu cred că are vreo legătură… Poate fi o vârstă care-mi poartă noroc şi sper să se rezolve anul acesta toate problemele cu Maya, fetiţa mea de 8 ani, dacă la asta te referi. Pentru că ar cam fi cazul, au trecut şase ani de când sunt în situaţia asta. (…). Îi place să cânte, să danseze, e o isteaţă, îi place să facă glume. Am fost la ea anul acesta şi voi mai merge curând din nou. Când mă uit la ea mă văd pe mine când eram mică, versiunea mea mai mică. Îmi place caracterul ei cum se formează….”, a declarat Antonia pentru click.ro.

Cu lacrimi în ochi, artista a subliniat că va lupta pentru fiica ei până la capăt… chiar dacă demersurile din Italia și România durează.

“Ideea e că acest caz se ţine în Italia şi se mişcă greu. Ţine de legea de acolo şi nici eu nu ştiu ce să spun. Tot ceea ce pot să fac e să mă lupt până la capăt până se rezolvă, evident că nu mă las pentru că ea e bucată ruptă din mine. Nu ştiu ce mamă ar renunţa la copilul ei. Mă rog în fiecare zi să se termine şi să poată să vină şi ea aici odată şi odată.

Cei cu ancheta socială trebuie să meargă la ei acasă, în Italia, să verifice, să vadă condiţiile de acolo. Şi tot ne blocăm, pentru că la noi acasă au fost, însă la ei nu. E ultimul pas. Au făcut cei din România anchetă socială la noi şi acum ar trebui să facă cei de acolo anchetă la ei acasă. Eu am doi avocaţi, unul aici şi unul acolo”, a mai mărturisit vedeta.

La un moment dat, iubita lui Alex Velea a dezvăluit cum reușește să își mențină tot timpul o stare bună și cum își încarcă bateriile după o zi mai neplăcută.: “Cred foarte mult în energii pozitive şi în iubire. Atât timp cât ai susţinere şi iubire, chiar dacă ai o zi proastă, că e normal să mai ai… Eu chiar dacă arăt bine, în mare parte sunt stresată din cauza problemelor pe care le am. Dar ştiu că mă întorc acasă şi pot să vorbesc cu Alex, ne încurajăm unul pe altul, văd feţele copiilor şi îmi revin.

Citește și: Știai că Antonia are o soră? Uite ce frumoasă este Alessia

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.