Mega-scandal la ”Insula iubirii”. Una dintre ispite e acuzată că și-a vândut trupul cu 300€/oră!

Publicat: 11/10/2018 | 22:50

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini interzise cardiacilor cu una dintre ispitele de la ”Insula iubirii”. (Super oferta de angajare) Este mega-scandal după ce una dintre tinerele care au rolul să-i seducă pe masculi pe durata show-ului TV și-ar fi vândut trupul cu 300 de euro pe oră, în Italia. Atenție, urmează devăluiri incredibile! (NU RATA, AICI: INSULA IUBIRII, CELE MAI FIERBINȚI SCENE)

Pe 3 august a început cel de-al patrulea sezon al reality show-ului “Temptation Island – Insula iubirii”, filmat în Thailanda. Ca și în celelalte ediții, ispitele feminine sunt de top. Astfel că bărbații prezenți au șanse mici să le reziste. Rămâne, însă, de văzut. Cert este că tinerele sunt adevărate bombe-sexy și au corpuri de invidiat, la care multe femei pot doar visa.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat, însă, în posesia unor fotografii și informații, de-a dreptul incendiare! Una dintre ispitele care participă la acest sezon este acuzată, fără perdea, că ar fi escortă în Italia. Mai exact în orașele Bari și Napoli, unde și-ar fi scos la “licitație” corpul pentru câteva sute de euro! Mai exact 300!

(VEZI AICI: PRODUCĂTORII DE LA “INSULA IUBIRII” VOR SĂ TAIE  LA MONTAJ SCENELE DE…)

Așa cum se poate observa din imagini, ispita arată absolut fabulos. Motiv pentru care este greu de crezut că nu ar fi avut succes în rândul bărbaților din Italia. Ispita de la ”Insula iubirii” și-ar fi vândut trupul cu ora, iar clienții urmau să achite 300 de euro pentru 60 de minute de distracție. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Acuze fără precedent la “Insula iubirii”: ”Au folosit prostituate și…”

Nu este primul scandal în care a intrat reality show-ul prezentat Antena 1. În vară, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluia că trei foști concurenți au depus plângeri penale după experiența din Thailanda. Ei au susţinut că producătorii s-ar fi constituit în grup infracţional, care i-a terorizat, pur şi simplu, pe durata emisiunii. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

(CITEŞTE ŞI: DIANA, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE BEN DE LA INSULA IUBIRII A FOST AUDIAT LA DIICOT)

Droguri, prostituţie, sclavie sunt doar câteva dintre acuzații. Este absolut şocant ce ar fi păţit Liviu Gherman, Bianca Alexandra Hinceanu şi Pollak Bohus cât timp s-au aflat în Thailanda.

Se reține că petenții au reclamat faptul că realizatorii emisiunii producătorii/realizatorii emisiunii televizate – INSULA IUBIRII de pe canalul A_____ 1, s-au constituit într-un grup infracțional organizat, în cadrul căruia:

– au recrutat pentru participarea la această emisiune doar persoane vulnerabile, susceptibile a fi exploatate, în vederea deplasării lor pe o insulă în Thailanda, promițându-le că la sfârșitul emisiunii vor fi vedete TV;

– au impus participanților la această emisiune să se deplaseze într-un spațiu restrâns, nefiindu-le permis să părăsească insula, de multe ori nici camera de hotel și le-au fost reținute actele de identitate;

– au folosit serviciile unor prostituate (ispite) pentru a-i seduce pe participanți în vederea obținerii de foloase necuvenite (rating);

– au obligat pe participanții la emisiune să se prostitueze, punând foarte multă presiune psihică pe ei și dându-le să consume băuturi care în mod sigur conțineau substanțe psihoactive;

– au plasat camere de supraveghere în camerele concurenților încă de la ajungerea lor pe insulă, fiind filmați fără acordul lor etc”, sunt acuzațiile fără precedent ale celor trei foşti concurenţi la adresa producătorilor show-ului “Insula Iubirii”. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...