Producătorii de la “Insula Iubirii” “vor să taie de la montaj scenele de sex ca să se asigure că show-ul nu devine prea obscen”

Publicat: 15/07/2018 | 14:51

“Love Island (n.r.:Insula Iubirii)”, emisiune care rulează în Marea Britanie, este cunoscută pentru scenele indecente și hârjonelile dintre concurenți și ispite. Și… acum, în plină ascensiune, șefii show-ului vor să taie de la montaj scenele de sex și să îndrepte atenția spre poveștile de dragoste.

Citește și: EXCLUSIV | Ce s-a ales de Loredana de la “Insula iubirii“? A fost părăsită înaintea nunții de un indian plin de bani: “A aflat că îl înșela“

“Producătorii [n.r.: de la emisiunea «Love Island (Insula Iubirii)»] au decis să se focuseze pe poveștile romantice mai degrabă decât pe scenele de sex. Ei vor ca show-ul să fie despre entertainment, nu despre zbenguială. (…). vor să taie de la montaj scenele de sex ca să se asigure că show-ul nu devine prea obscen

«Love Island» a început să aibă o reputație proastă din cauza concurenților care fac sex, deși știu că sunt filmați (…)”, a povestit o sursă jurnaliștilor de la Daily Mail.

Același insider de la îndrăgitul show de televiziune a mai spus că producătorii de la «Love Island»  se tem că dacă vor continua să difuzeze astfel de scene, emisiunea va fi băgată în aceeași categorie cu serialul britanic “Geordie Shore”.

Citește și: Iubitul unei ispite de la “Insula Iubirii”, Aaron Armstrong, găsit fără suflare în casă. Tragedia vine la nicio lună de când Sophie Gradon a murit subit

Anul trecut, Amber Davies și Kem Cetinay și-au dat frâu sentimentelor și au fost filmați în ipostaze incendiare, chiar și în timp ce erau alți concurenți în jurul lor.În octombrie 2017, Amber Davies a dezvăluit câteva secretele din viața sexuală cu Kem Cetinay. Vezi interviul aici.

Citește și: Sex la Insula Iubirii. Cele mai fierbinți scene din sezoanele trecute | VIDEO 18+

Mesajul transmis de Radu Vâlcan înainte să înceapă “Insula iubirii”, sezonul 4

În curând, pe micile ecrane din România va începe să ruleze “Temptation Island – Insula iubirii”, care a ajuns anul acesta la cel de-al patrulea sezon. Săptămâna aceasta, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii de la Antena 1, a transmis un mesaj pe contul lui de Instagram.

“Cand incepe, incepe…da’ sa dea dracu’ sa nu va uitati! 😉🤓😎
Insula iubirii 4! 🌴#Thailanda @insulaiubirii_oficial
#incaputinsiincepe”, a scris prezentatorul de la “Insula iubirii” pe pagina lui De Instagram, unde a postat și o poză din timpul filmărilor din Thailanda.

Ce este Insula Iubirii

Cel de-al patrulea sezon al celui mai fierbinte reality-show din această primăvară, “Temptation Island – Insula iubirii” , va aduce telespectatorilor noi povești de viață, noi ispite și situații complet neașteptate și nemaintâlnite în sezoanele anterioare. Emisiunea e prezentată de Radu Vâlcan.

Citește și...