Melania Medeleanu, în lacrimi după ce a fost nevoită să răspundă la o întrebare intimă

Publicat: 25/05/2019 | 17:59

Melania Medeleanu a oferit un interviu de senzație odată cu prima ședință foto a fiului ei, pe care l-a născut în mare secret la începutul acestui an. Deși este extrem de discretă cu viața ei personală, de data aceasta, fosta prezentatoare a făcut o excepție și a împărtășit un moment emoționant din viața sa dinainte să devină mamă. Vedeta a izbucnit în lacrimi după ce a fost nevoită să răspundă la o întrebare intimă.

Citește și: De 4 ani, Melania Medeleanu își petrece vacanțele alături de copiii bolnavi de cancer: “Începem în iunie, terminăm în septembrie”

Melania Medeleanu, în lacrimi după ce i s-a pus o întrebare intimă

În vârstă de 40 de ani, Melania Medeleanu și băiețelui ei, Radu Petru, de doar câteva luni, apar pe coperta numărului din iunie al revistei “Unica”. De altfel, în timpul pictorialului, ea a acordat și un interviu, iar despre sarcină a spus că a apărut într-un moment în care nu mai spera şi chiar se gândea serios la adopţie.

“După atât de multe încercări eşuate, aproape că nu mai îndrăzneam să cred. Mă auzisem chiar spunând de câteva ori cu voce tare «eu nu pot avea copii» şi, la un moment dat, a părut că nu mai doare. Şi chiar dacă nu pot avea copilul meu, asta nu înseamnă că nu pot creşte un copil. Varianta adopţiei se conturase tot mai clar şi eram pregătită să fac pasul. Mi-am promis o ultima încercare. Pare că de data asta L-am convins. (…). Aşteptarea n-a fost degeaba. Radu a venit nu când mi l-am dorit, pentru că dorinţa a fost acolo dintotdeauna, ci când am fost pregătită să-l primesc”, a declarat Melania Medeleanu pentru revista Unica.

De altfel, tocmai din cauza încercărilor nereușite… frumoasa vedetă a clacat după ce unul dintre copiii de la afterschool-ul social din Clinceni, pe care l-a fondat cu opt ani în urmă i-a adresat o întrebare intimă: “Doamna Meli, când o să aveți copilul dvs o să ne mai iubiți la fel?”. Auzind aceste gânduri, Melania Medeleanu s-a ascuns într-un colț, unde nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, relatează unica.ro. Vedeta a plâns cu putere pentru că, în ciuda tuturor eforturilor și procedurilor medicale menite să-i deschidă drumul, minunea mult dorită nu sosea, iar speranțele sale au murit una câte una. Fosta prezentatoare păstrase doar pentru ea drama că întâmpină probleme în a deveni mămică, însă, într-o zi, ea nu a mai putut suporta întrebărilor celor din jur și a răbufnit, spunând: “Eu nu pot să fac copii!”, conform sursei citată mai sus.

Vă reamintim că Melania Medeleanu a fondat MagiCAMP, tabăra pentru copii cu afecțiuni oncologice. Pe 19 iulie, vedeta va împlini 41 de ani și va fi prima aniversare alături de fiul ei, Radu Petru.

Melania Medeleanu, mărturii emoționante despre fiul ei

Deși băiețelul ei nu a împplinit nici jumătate de an, Melania Medeleanu știe ce își dorește pentru acesta… cum să fie: “liber, responsabil, înţelept, să aibă încredere în el şi în oameni, să fie atent la cei din jur, dar să nu dea doi bani pe gura lumii”. Vedeta a vorbit și despre cum au fost primele săptămâni după ce l-a strâns pentru prima dată în brațe pe Radu Petru: “În prima lună n-am ştiut ce m-a lovit. Eram aşa de convinsă că sunt pregătită pentru această experienţă, însă puiul de om complet dependent de mine, care-mi cerea aşa de imperativ prezenţa în fiecare clipă, m-a năucit complet. Adaugă la asta câte o oră, maximum două de somn pe noapte şi găseşti o Melanie care nu înţelege nimic din ce i s-a întâmplat. Dar apoi plânsul a căpătat diverse tonalităţi şi înţelesuri, zâmbetele lui desfăceau două gropiţe absolut adorabile, iar azi chiotele lui mă topesc complet. Nu mai zic de momentele în care, lipit de corpul meu, îşi îndreaptă privirea spre mine şi câteva minute rămânem doar noi doi, conectaţi într-o îndrăgostire fără margini”.

Melania Medeleanu a păstrat sarcina ascunsă până în luna a 9-a

Vă reamintim că fosta prezentatoare a ascuns timp de aproape nouă luni sarcina. Abia în ultimul trimestru, Melania Medeleanu a postat un mesaj emoționant despre experiența de a deveni mămică. “Când alegi să-ți asumi un rol cu o componența publică îți dai seama că, implicit, multe perechi de ochi vor fi ațintite asupra ta și că ce faci, ce zici, cum acționezi poate fi supus unei analize amănunțite. Și, adesea, foarte subiective. Am împărțit cu voi și bune și rele, provocări, reușite, eșecuri, povești personale și profesionale. Fiecare persoană decide care e limită potrivită pentru șine până la care își dorește să împărtășească detalii despre viață care începe dincolo de ușă casei. M-am străduit de-a lungul timpului să-mi țin viața privată departe de ochii publicului, să-i protejez în acest fel pe cei ce-mi sunt apropiați și care n-au nicio vină că eu am ales o meserie care implică uneori și lumina reflectoarelor. În proaspăta mea familie, în care doar eu sunt ceea ce se cheamă «persoană publică» , aș vrea, și cu ajutorul vostru, să rămân consecventă acestui principiu. Cu atât mai mult în această perioadă de maximă vulnerabilitate, cu încărcătură emoțională uriașă, în care, în preajma Crăciunului, după 9 luni de fluturi și griji, voi primi cel mai frumos, cel mai așteptat dar al vieții mele, la care aproape că nu mai îndrăzneam să sper: un prunc minune. Vă mulțumesc pentru înțelegere și discreție.

Mulțumesc anticipat și presei, spre care îmi îndrept cu precădere rugămintea de a nu adauga/ implica în articole informații/persoane care, în ciuda aparențelor, nu sunt parte din poveste”, a scris Melania Medeleanu în decembrie 2018 pe pagina ei de Facebook.

Citește și...