Mihaela Borcea, doliu uriaș. “Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet minunat!”

Publicat: 18/02/2019 | 13:21

Mihaela Borcea a făcut un anunț foarte trist astăzi. Din păcate, Mihaela trebuie să treacă printr-un alt moment dureros. A pierdut pe cineva foarte drag. Mihaela Borcea a anunţat că una dintre angajatele unui hotel pe care ea îl conduce s-a stins din viaţă, lăsând în sufletele tuturor celorlalţi un gol uriaş. Nimănui nu îi vine să creadă că a murit.

Mihaela și angajații hotelului au aflat ”cu adâncă durere” că ”echipa” a pierdut un membru drag,

“Azi este o zi tristă, când vestea morții neașteptate a prietenei, colegei noastre Livia ne-a îndurerat sufletele!! A fost un om minunat, devotat, generos, corect și cinstit!! Dumnezeu să te odihnească în pace suflet minunat!!😪😪😪😪”, a scris Mihaela Borcea pe pagina ei.

“Echipa noastră anunţă cu adâncă durere în suflet că a pierdut un om minunat, cea care a fost colega, prietena, mama Livia. Te vom păstra veşnic vie în inimile noastre. Dumnezeu să o ierte!”, este textul scris de Mihaela Borcea pe o fotografie de doliu.

Citește și: CRISTI BORCEA JUBILEAZĂ! CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTRE MIHAELA BORCEA ȘI VALENTINA PELINEL

Mihaela, mesaj pentru Cristian Borcea

În data de 17 ianuarie, omul de afaceri Cristi Borcea și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a împlinit 49 de ani. Iar Mihaela Borcea i-a transmis pe Facebook un mesaj extrem de emoționant fostului șef de la Dinamo, alături de o fotografie cu el și copiii săi. 

CITEȘTE ȘI: ALINA VIDICAN RADIAZĂ DE FERICIRE! CE S-A ÎNTÂMPLAT ACUM, LA 3 ANI DE LA DIVORȚUL DE CRISTI BORCEA)

„De ziua ta îți doresc, dragă Cristi, sănătate, multe zile înseninate de zâmbetul celor dragi ție!! Fie ca grijile și necazurile să te ocolească de azi înainte și alături de familie să te bucuri de toate surprizele frumoase pe care viața încă ți le oferă!! Să ne trăiască Antonia noastră frumoasă!!??????????”, i-a transmis Mihaela Borcea fostului ei soț.

Citește și...