Mihai Bendeac are de suferit după ce a anunțat că a avut simptomele infecției cu coronavirus. ”Se uită la mine cum se uită babele la mort!”

Publicat: 20/05/2020 | 17:13

Mihai Bendeac a anunțat recent că a avut simptomele infecției cu noul coronavirus. La momentul respectiv, nu și-a făcut însă niciun test, motiv pentru care a devenit un personaj hulit de anumiți oameni. Actorul a mărturisit că ulterior a ajuns să fie privit altfel pe stradă.

VEZI AICI: MIRCEA BADEA A RĂBUFNIT DUPĂ CE MIHAI BENDEAC A DEZVĂLUIT CĂ ARE CORONAVIRUS: ”O STRATEGIE DE SUCCES PENTRU A REDEVENI RELEVANT SI VIZIBIL”

Totul s-a întâmplat după ce Mihai Bendeac a mers la înmormântarea bunicului său, iar actorul a recunoscut că nu s-a testat, însă a trecut în autoizolare. Într-un final, i s-au făcut analizele recomandate și din fericire nu are nicio problemă de sănătate.

Mulți îl privesc însă altfel de când a anunțat că a avut simptomele infecției cu coronavirus.

Oamenii cu care mă intersectez în ultimele zile se împart în trei categori. Prima cateogorie sunt oamenii care mă salută așa cum mă salutau de obicei (…) A doua categorie de oameni care nu au înțeles că am avut COVID acum două luni de zile și acum am și anticorpi și sunt și imun și mi-am făcut și testul și a ieșit negativ, sunt în cea mai bună poziție cu putință și se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curozitate morbidă. Iar alții care se uită cu o oarecare spaimă”, a spus Mihai Bendeac pe pagina sa de socializare.

CITEȘTE ȘI: MEDICUL ADRIAN MARINESCU A FĂCUT DEZVĂLUIREA ÎN CAZUL INFECTĂRII LUI MIHAI BENDEAC: ”ASCUND DE TEAMĂ SĂ NU…”

Mihai Bendeac: ”Până la urmă e o gripă…”

Din punctul de vedere al lui Mihai Bendeac, există foarte mulți oameni care au avut simptome, iar în ceea ce îl privește pe el a fost vorba despre un interval de 24 de ore în care aceste simptome au fost puternice”, după care au început să scadă.

VEZI AICI: DELIA MATACHE, ÎNSĂRCINATĂ? MIHAI BENDEAC A DAT-O DE GOL PE CÂNTĂREAȚĂ LA ANTENA 1

Am vorbit despre treaba asta pentru că… Sunt foarte mulți cei care au avut, poate au și în momentul ăsta și unii sunt priviți ca niște ciumați. Până la urmă e o gripă… Simptomele puternice au durat 24 de ore și ușor ușor au început să scadă”, a explicat Mihai Bendeac.