Mircea Badea, apel disperat, după tragedia din Bucureşti în care a ars o femeie: „Dacă o să fiu victima unui accident, solicit încă de pe acum să…”

Publicat: 08/11/2017 | 12:51

Impresionat de accidentul teribil, petrecut noaptea trecută în Capitală şi revoltat de comentariile apărute în mediul online, după ce au fost făcute publice imagini de la locul tragediei, Mircea Badea a făcut un apel disperat la populaţie. Vă reamintim că azi-noapte o femeie a murit, iar o tânără se luptă să trăiască, deşi are arsuri grave pe corp, după ce maşina în care erau a fost implicată în accident. În urma impactului cu un alt autorurism, maşina în care erau victimele a luat foc, iar flăcările s-au extins la alte patru maşini.

În cazul incidentelor rutiere şi nu numai, Mircea Badea nu este de acord cu intervenţia persoanelor necalificate în acordarea primului ajutor. Astfel, el a făcut un apel în timp ce era în direct, la TV ca nimeni să nu-l mute în cazul în care va fi vreodată victima unui accident.

Ideea i-a venit, după ce unii dintre martorii tragediei de azi-noapte au vrut să mute trupurile arse ale victimelor, care agonizau la câţiva paşin de maşina care era învăluită în flăcări.

Citeşte şi: VIDEO / Imagini NECENZURATE de la accidentul groaznic din Capitală! Martorii filmau scenele de iad, victimele arse şi se aud exploziile: „Amândoi mişcă, nu sunt morţi!”

„Poţi să faci mai mult rău (…). Dacă aş asista la un astfel de evenimenit îngrozitor, nu m-aş apuca să dau primul ajutor decât dacă aş şti ce fac. Deocamdată nu sunt foarte calificat în treaba asta. Dacă aş fi în vârful muntelui, aş încerca. Dar în Bucureşti, aştept să vină totuşi oamenii care se pricep (…). Dacă o să fiu victima unui accident, solicit încă de pe acum să nu fiu mutat. Să vină oamenii care se pricep”, a spus Mircea Badea aseară la Antena 3.

Prezentatorul TV are o relaţie cu moderatoarea Carmen Brumă de peste 10 ani. Acum doi ani, ei au devenit părinţi pentru prima dată. Fiul lor poartă numele Vlad. Carmen Brumă este recunoscută pentru stilul de viaţă sănătos pe care-l duce, dar şi pentru silueta de invidiat pe care o are.

Citește și...