VIDEO / Imagini NECENZURATE de la accidentul groaznic din Capitală! Martorii filmau scenele de iad, victimele arse şi se aud exploziile: „Amândoi mişcă, nu sunt morţi!”

Publicat: 08/11/2017 | 11:08

S-a dezlănţuit iadul pe o stradă din sectorul 2 al Bucureştiului, după ce un şofer beat, care circula cu viteză, a izbit în plin o maşină în care erau două femei. Înainte să fugă de la locul accidentului teribil, bărbatul a scos victimele din autoturismul, care a fost cuprins repede de flăcări şi chiar a încercat să stingă incendiul violent. Mărturiile martorilor în timp ce filmau scenele de coşmar îţi dau fiori reci.

Câţiva tineri mai curajoşi s-au apropiat de locul accidentului, în speranţa că ar putea ajuta victimele care zâceau cu hainele şi carnea arsă în mijlocul străzii, la doar câţiva metri de maşina din care au fost scoase chiar de şoferul care le-a scos afară.

“Bă, da se aude când… se aude cum mişcă, mă. Bă, frate, dar a sunat cineva?”, spune un tânăr.

La un moment dat, pe filmarea care a fost ştearsă de internautul care a postat-o se aud mici explozii şi martorii se îndepărtează puţin.

“Da, plânge cineva acolo, jos. Se aude cum se vaită. Sunt vii, frate, sunt vii!, reacţionează altul.

Mai mulţi bărbaţi au observat că atât femeie de 35 de ani, care era la volan, cât şi tânăra de 18 ani, erau încă în viaţă.

“Nu putem să le luăm, să le mişcăm de acolo? Băi, oricum, aia nu mai sare în sus, că e arsă… Amândoi mişcă, nu sunt morţi!”, a mai spus unul dintre tineri.

Unul dintre martori s-a arătat revoltat de faptul că pompierii nu se apropiau de victime.

“Bă, frate, dar ăştia sunt vii, frate… Mamă, Doamne-fereşte! Da, frate, se aude cum… Băi, nici pompierii… şi pompierii sunt lângă noi (…).”, a mai zis unul dintre tinerii care s-au apropiat de victime.

Citeşte şi: Mama femeii care a murit în accidentul din Bucureşti îşi urlă durerea, cu disperare, la locul tragediei: „Copilul meu. Este copilul meu!”

Fata se mai mişcă. Mă, fata se mişcă… Are piciorul sub ea. Frate, nu vine nimeni. Bă, hai să plecăm de aici, mai sunt maşini aici, frate! Se mişcă amândoi, a spus unul dintre martori dorind să le tragă pe victime de lângă maşina care ardea ca o torţă.

Din nefericire, şoferiţa a murit din cauza rănilor, iar tânăra de 18 ani a fost dusă la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca şi se află în stare gravă.

Citeşte şi: VIDEO / Informaţii înfiorătoare de la accidentul grav din Bucureşti! Ce a făcut şoferul înainte să fugă de la locul tragediei, unde o femeie A ARS de VIE

Adolescenta, care a supravieţuit infernului, este internată pe secţia de arşi şi are arsuri pe 45% din suprafaţa corpului şi se află sub tratament.

Citește și...