Mirela Vaida, clipe de groază după ce și-a făcut testul pentru COVID-19: „Tremuram, nu puteam să conduc”

Publicat: 24/07/2020 | 18:35
Mirela Vaida, clipe de groază după ce și-a făcut testul pentru COVID-19: „Tremuram, nu puteam să conduc”

Clipe de groază la Acces Direct, după ce Vulpița și Viorel au fost confirmați cu noul coronavirus. Producătorii emisiunii au fost șocați să descopere ieri trei cazuri de COVID-19 în interiorul redacției. Mirela Vaida și-a făcut rapid testul pentru a afla dacă este contaminată sau nu și a povestit momentele terifiante prin care a trecut.

Ieri, Acces Direct a anulat emisiunea cu o oră înainte de începerea programului. Producția a descoperit trei cazuri de coronavirus, printre care cei confirmați fiind chiar Vulpița și Viorel. Antena 1 a luat rapid măsurile sanitare obligatorii enunțate de DSP și au eliberat întreaga locație, pentru ca platoul și redacția să fie dezinfectate complet.

„Veronica s-a întors de acasă de la Blăgești, după ce a stat câteva zile în care a vrut să evadeze. (…) La noi se respectă toate regulile impuse de cei de la DSP în această pandemie, dar iată că ei i-au trebuit doar câteva zile să meargă acasă… a venit luni, după care a spus că are probleme cu bila, că are o indigestie, spunând că nu se simte bine’, a povestit, la Observator, Mirela Vaida.

„Când ea a acuzat aceste stări de rău, fără să aibă febră, ne-am gândit că cel mai bine ar fi să facem acest test. Dacă tot i l-am făcut ei, am zis să îi facem și soțului, așa era normal. Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, a venit doar Viorel, care nu avea simptome. Ea avea doar acea stare de rău. Am lăsat-o acasă. Astăzi am primit confirmarea că cei doi sunt pozitivi’, a anunțat, Mirela Vaida.

Mirela Vaida, în șoc după ce și-a făcut testul pentru COVID-19

În aceste condiții, emisiunea Acces Direct a fost anulată, iar în locul ei a fost dată o înregistrare.

„Decizia cea mai înțeleaptă a fost: STOP! Toată lumea din redacție și din platou merge acasă. Vom da o altă emisiune pe care o aveam pregătită pentru ediția de weekend și am chemat firme de specialitate care să facă o dezinfecție’, a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida, Mara Bănică și toți ceilalți angajați au fost supuși testului COVID-19, iar prezentatoarea emisiunii a mărturisit că s-a simțit foarte rau până să afle că rezultatul este negativ: „Tremuram, nu puteam să conduc”.