Simona Gherghe a vorbit despre întoarcerea la Acces Direct și înlocuirea prezentatorei Mirela Vaida! Ce a spus despre ziua în care revine pe sticlă

Publicat: 22/07/2020 | 11:28

Simona Gherghe a vorbit despre întoarcerea la “Acces Direct” și, totodată, înlocuirea prezentatorei Mirela Vaida de la cârma proiectului de la Antena 1. Declarațiile fostei moderatoare vin într-o perioadă în care criticile la adresa emisiunii s-au înmulțit și mai mult din cauza invitaților permanenți Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru. În plus, îndrăgita vedetă a adus în discuție și ziua în care revine pe sticlă.

Citește și: A fost întrebată și a răspuns prompt! Simona Gherghe, despre al treilea copil

Simona Gherghe a vorbit despre întoarcerea la Acces Direct și înlocuirea prezentatorei Mirela Vaida

În urmă cu câteva ore bune, Simona Gherghe și-a provocat fanii la discuții pe Instagram Stories, după ce a publicat următoarea întrebare: “Ce ați vrea să mai știți despre mine?”. Curiozitățile internauților au fost foarte, foarte multe, iar ea a fost nevoită să facă o selecție drastică. Iar printre întrebările la care a răspuns se numără două care au legătura cu revenirea sa la “Acces Direct”.

“De ce nu te mai întorci la «Acces Direct»?”, i-a scris un fan, iar vedeta i-a mărturisit: “Am considerat că, din punctul meu de vedere, am dat tot ce am putut acolo. Și obosisem. Nu e un format ușor, nici confortabil. Și am simțit că sunt într-o altă etapă din viața mea, că îmi doresc altceva. Așa că, am preferat să renunț, decât să fac lucruri cu jumătăți de măsură”.

Nu rata: Mirela Vaida, declarațiile care zguduie divorțul momentului! Cum a ajuns să doarmă în patul soțului Ancăi Țurcașiu: “Vrea să îmi distrugă familia”

Întrebată: “Îți e dor de «Acces Direct»?”, Simona Gherghe a evitat elegant să ofere un răspuns clar, cu un “Da” sau “Nu” și a spus doar că îi este dor de trăirile din timpul unui live și că nu exclude întoarcerea sa în televiziune, însă, în prezent, niciun proiect nu i se potrivește.

“Mi-e dor de televiziune, de starea aia de live. Dar pot să mai aștept până va fi ceva care să merite întoarcerea mea pe sticlă. Deocamdată, sunt bine așa” este mesajul scris de fosta prezentatoare a emisiunii “Acces Direct”. Fiind foarte târziu, ea le-a transmis la final următoarele gânduri: “Dragilor, m-ați copleșit. Sunt foarte multe întrebări la care nu am apucat să răspund… Promit să mai facem astfel de dialoguri. Acum, mă bag la somn că mâine mă iau ăstia mici în primire de la prima oră și trebuie să fiu odihnită! Vă îmbrățișez cu mare drag!”.

Vezi și: Simona Gherghe, semnal de alarmă major: “Mi-a spus un doctor că…”

Simona Gherghe, pusă la zid pentru că a mers în vacanță în plină criză epidemiologică

Întoarsă recent din vacanța pe litoralul românesc, Simona Gherghe a răspuns tuturor care au criticat-o că a ales să evadeze din cotidian, deși numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus a crescut alarmant în România.

Vreau să le transmit acelor oameni că nimeni, dar absolut nimeni nu le-a interzis să plece în vacanță dacă simt să facă acest lucru. Și să vă asigur pe toți că, și dacă nu am fost acasă, am respectat toate măsurile de igienă ca și cum am fi fost acasă. (…).

Mi s-a reproșat că am făcut câteva fotografii și nu aveam mască. Am purtat mască în fiecare loc unde este necesară purtarea măștii. Adică atunci când am mers într-un supermaket și am cumpărat ceva, în momentul în care, să spunem, am mers la toaleta unui restaurant care era în interior, la farmacie, chiar și în locurile aglomerate. Deși, nu prea a fost cazul, pentru că am fost în 2 Mai și, slavă Domnului, nu este buluceala din Mamaia. De asemenea, am ales să mergem la plajă într-o zonă în care nu era amenajată, adică nu erau șezlonguri pentru că am văzut o prospecție și am văzut că acolo, în zona din 2 Mai cu șezlonguri nu era respectată acea distanță între ele. Și mi s-a părut mai prudent să mergem în micul golf. (…), a spus fosta prezentatoare de la Antena 1 într-un filmuleț publicat pe Instagram Stories.

Simona Gherghe a răspuns cârcotașilor care au pus-o la zid pentru că a mers în vacanță în plină criză epidemiologică © Instagram Stories
Simona Gherghe a răspuns cârcotașilor care au pus-o la zid pentru că a mers în vacanță în plină criză epidemiologică © Instagram Stories

Descoperă și: Simona Gherghe retrăiește momentele de acum 15 ani: “Singure și fără griji…”