Simona Gherghe retrăiește momentele de acum 15 ani: ”Singure și fără griji…”

Publicat: 20/07/2020 | 13:59
Simona Gherghe retrăiește momentele de acum 15 ani: ”Singure și fără griji…”

Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii Acces direct, de pe Antena 1, se află la mare, în stațiunea 2 Mai, alături de o bună prietenă, jurnalista Oana Despa. Nu singure, ci alături de familiile lor, soții și copiii. Simona a retrăit, astfel, momente petrecute acum 15 ani, însă atunci totul era fără griji!

CITEȘTE ȘI: SIMONA GHERGHE, SEMNAL DE ALARMĂ MAJOR: ”MI-A SPUS UN DOCTOR CĂ…”

Simona Gherghe a amintit, pe pagina de socializare, cum s-a desfășurat ”descălecarea” în stațiunea de la malul mării pe când era singură, fără iubit, fără copii…doar o prezentatoare a Observatorului.

”Acum vreo 15 ani, mergeam în formula asta în Vama Veche. Singure și fără griji, la capătul unei veri pe care am petrecut-o la muncă, fără weekenduri libere, în redacția Observatorului. Acum, în inima lui iulie, astrele s-au aranjat în așa fel încât am mers din nou, împreună, în vacanță. După 15 ani, cu 6 copii după noi! Doi de căciulă, alți doi de împrumut. A fost minunat! Zic să mai repetăm cât mai curând… Și da, am ales România. Am găsit un 2 Mai curat, cu oameni responsabili, care pun preț pe calitate și au respect pentru turiști”, a scris Simona pe Facebook.

Simona Gherghe retrăiește momentele de acum 15 ani, lături de Oana Despa

Oana a completat-o, pe aceeași pagină de Facebook. ”Pe lângă cei 15 ani, distanța de la Vamă la 2 Mai, că așa era în tinerețe, copiii, vacanța asta mi-a reamintit că sunt oameni în viața forever. Timona, ???!

NU RATA: PROBLEMELE PE CARE LE-A AVUT SIMONA GHERGHE CU CEI DOI COPII: ”NU ÎNDRĂZNEAM SĂ MAI SPER…”

Indiferent cat de des sau cât de rar apucăm să ne vedem. După fiecare întâlnire din asta, rămânem cu cel puțin o idee trasnită. Sper ca pe asta de acum să și apucăm să o punem în practică foooarte repede”, a scris Oana.