Simona Gherghe, semnal de alarmă major: ”Mi-a spus un doctor că…”

Publicat: 08/07/2020 | 15:25
Simona Gherghe, semnal de alarmă major: ”Mi-a spus un doctor că…”

Simona Gherghe nu este singura vedetă care își dă seama că situația din România nu este deloc roză. Cu atât mai mult cu cât miercuri, 8 iulie, a fost înregistrat cel mai mare număr de infectări cu noul coronavirus, în 24 de ore, de la începutul pandemiei. Simona trage, astfel, un semnal de alarmă.

CITEȘTE ȘI: SIMONA GHERGHE, ÎNFURIATĂ LA CULME DUPĂ CE A DESCOPERIT O NEREGULĂ LA GRĂDINA ZOOLOGICĂ DIN BUCUREȘTI: “CÂND AJUNGI ACOLO, CONSTAȚI CĂ…”

Nu mai puțin de 555 de noi cazuri de oameni infectați cu noul coronavirus au fost înregistrați miercuri, după cum a anunțat Grupul de Comunicare Strategică. Simona Gherghe avea să ia atitudine, pe pagina de socializare. ”Mi-a spus un doctor ca in camerele de garda e jale. Si stiti de ce? Ca vin mai multe cazuri de Covid ca-n perioada de lockdown. Iar medicii si asistentii sunt echipati in combinezoane (masti, viziere, tot tacamul). Iar aerul conditionat NU functioneaza ca sa nu imprastie virusul. Si voi va plangeti ca trebuie sa purtati masca cateva minute pe zi?!”, s-a întrebat retoric fosta prezentatoare de la Acces Direct, de pe Antena 1.

Simona Gherghe, semnal de alarmă major după infectările record: 555

Imediat a primit și câteva răspunsuri dar și întrebări de la fanii ei virtuali. ”Inconstienta maxima și lipsa de recunostinta si respect fata de cei care minim doua luni , au slujit sistemul medical si mai ales bolnavii, stand departe de familii sau imbolnavindu-se”, i-a scris un fan.

”Și din păcate, din câte am înțeles, operații nu se mai fac. Decât ce vine ca și accident de mașină. Dar cei care sunt bolnavi de cancer sau au alte boli și au nevoie de investigații, operații, nu sunt primiți. Ce înseamna asta? Chiar vor sa ne facă sa cedăm psihic? Ok, sunt foarte multe cazuri de coronavirus, nu zic nu, dar de ce s-a dat voie sa se plece pe litoral sau în alte locuri?”, i-a scris un alt prieten vitual.

NU RATA: CE MESERII VISAU VEDETELE DE AZI, ÎNTRE CARE DAN CAPATOS, SIMONA GHERGHE SAU MIRCEA BADEA?

Simina Aysel Florescu, director medical la Spitalul Victor Babeș, a explicat, la Antena 3, că ”populația a înțeles prost relaxarea” și de aceea s-a ajuns acum la un număr record de infectări cu noul coronavirus. La Terapie Intensivă se află, în acet moment, 237 de pacienți.