Miss România, pusă să își arate din nou sânii la “Ferma” de la Pro TV

Publicat: 07/02/2019 | 09:33

Emisiunea “Ferma“ de la Pro TV vrea să bată recordul la audiență, după ce Miss România a fost filmată în cadă, alături de artistul Jorge, dezbrăcați (Vezi AICI imagini), de această dată tot Ioana Filimon a fost cea care a trebuit să atragă telespectatorii, iar pentru asta a trebuit să își arate din nou sânii. În cadrul unei probe de concurs, firește.

Carmen Negoiță, fermierul șef din acea săptămână, a fost nevoită să aleagă patru concurenți, doi băieți și două fete, care să lupte pentru un premiu: mâncare gătită de Mihaela Rădulescu. Ioana Filimon, Diana Belbiță, Emil Rengle și Silviu Tolu au trebuit să ducă cât mai mult nămol, fiecare în câte o găleată.

Miss România s-a folosit de sâni pentru a strânge cât mai mult noroi, astfel își umplea bustiera și descărca în găleată.

Jorge, eliminat de la ”Ferma”

“Ferma”, reality-showul de la Pro TV, este o emisiune înregistrată, aşa că tot ceea ce se vede pe micul ecran are un decalaj de câteva săptămâni. A avut deja loc o eliminare, iar ghinionistul este chiar Jorge, solist şi actor. Acesta nu are voie să se expună, să meargă la evenimente mondene sau să apară la TV, până când nu va fi eliminat şi pe micul ecran, în câteva zile.

“Sunt mereu alături de soție și de copii. Sunt un soț și un tată bun, iar «Ferma» este o ocazie pentru mine să văd cât de mult îmi vor simți lipsa”, povestea solistul înainte de a intra în competiţia pentru 50.000 de euro. Jorge este foarte activ pe reţelele sociale şi publică mereu noutăţi, deşi mulţi ar spune că a lăsat pe cineva care să se ocupe de acest lucru.

Citește și...