Momente hot! Ricky Martin se sărută pasional cu soțul său în ultimul clip a rapperului Residente. În imagini apare și Leo Messi împreună cu soția sa. VIDEO

Autor: T.S
Publicat: 16/05/2020 | 10:15

Rapperul Residente a lansat o un nou videoclip numit „Antes Que el Mundo Se Acabe”, adică „Înainte ca lumea să se termine”. În imagini apare Ricky Martin, alături de soțului său, dar și alte staruri cum ar fi Ben Affleck, Lionel Messi sau Zoe Saldana.

„Antes Que el Mundo Se Acabe” este o melodie care aduce în prim plan apropierea fizică dintre oameni, un subiect destul de sensibil, mai ales de la izbucnirea pandemiei. Pentru a sublinia acest lucru, piesa are parte de un videoclip pe măsură, foarte emoţionant de altfel.

În cele șapte minute de video, apar, pe rând, câte două persoane care se sărută. Tineri, bătrâni, adolesecenţi, oameni de diverse naţionalităţi apar sărutându-se. 113 de cupluri din întreaga lume îşi arată iubirea în ceea ce am putea numi cele mai dificile clipe traversate vreodată, scrie OkMagazine.

Povestea de dragoste a lui Ricky Martin

Ricky Martin şi-a cunoscut actualul soţ pe Instagram. Faimosul artist şi pictorul Jwan Yosef au strâns doi ani de căsnicie. Cântăreţul şi-a ascuns homosexualitatea ani de zile, dar în 2010 a făcut mărturisirea pe site-ul său.

„Aceşti ani de reflecţie m-au făcut mai puternic şi mi-au reamintit că acceptarea trebuie să vină din interior şi că acest tip de adevăr îmi oferă puterea de a obţine emoţii despre care nici măcar nu ştiam că există”, a spus Ricky Martin la vremea aceea.

Fanilor nu le-a venit să creadă, dar pentru el a fost o mare uşurare, asta pentru că avea imaginea unui seducător latin, cu multe femei la activ. El a dezvăluit presei că în adolescenţă îi hărţuia pe cei despre care aflase că sunt diferiţi, deoarece se lupta cu propria identitate. „Mă uit în urmă şi îmi dau seama că intimidam pesoanele gay”, povestea el.

Artistul a spus că l-a cunoscut pe actualul său soţ, Jwan Yosef, pe Instagram şi că aşa au ajuns să se apropie. El a adăugat că timp de şase luni şi-au trimis mesaje în care vorbeau despre lucrări de artă scumpe. „Sunt un colecţionar de artă, iar el este un artist. Am povestit timp de şase luni, dar fără să îi aud vocea”, a spus Ricky. Solistul a zburat apoi la Londra şi l-a întâlnit pe Yosef. S-au logodit în 2016 şi s-au căsătorit un an mai târziu.

Citește și...