Monica Gabor: ”Mi-e dor de…” Reacția fanilor nu s-a lăsat așteptată

Publicat: 17/09/2018 | 09:18

Monica Gabor a transmis fanilor săi că îi este foarte dor de meleagurile natale. Mărturisirea a fost făcută pe rețele de socializare, iar reacția urmăritorilor săi nu a întârziat să apară. 

Monica Gabor este stabilită de mai mulți ani în Statele Unite ale Americii, acolo unde – alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink – și-a descoperit dragostea și duce o viață de lux. Recunoaște că îi este dor de țara în care s-a născut și transmite fanilor săi că îi iubește.

„Mi-e dor de România! ?? Și eu vă iubesc! ❤️❤️❤️România, afirmă vedeta într-un mesaj.

Monica Gabor scrie despre dorul de România, iar fanii îi dau sfaturi

Internauții o sfătuiesc pe Monica Gabor să rămână în America. Și nu pentru că ar fi supărați pe ea fiindcă s-a stabilit acolo. Motivele lor țin de viața grea din România și de lipsa perspectivelor pe termen lung.

„Ți-e dor de România? România se scufundă pe zi ce trece în corupție, trafic, droguri, crime, cerșetori, violență, etc… Ăsta e viitorul României, va ajunge un ghetou național în scurt timp. Stai acolo, că stai bine, cred!”, „Monica, dacă te duci la Bacău să vezi cum arată stadionul, hotel Moldova, primăria etc…. îți va trece dorul”, i-au transmis cei care urmăresc activitatea Monicăi pe rețelele de socializare.

Citește și ”Monica Gabor și Mr. Pink au devenit putrezi de bogați”!

Monica Gabor are 30 de ani. S-a născut la Bacău și a devenit cunoscută în peisajul showbiz-ului autohton după ce s-a aflat de relația cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, cu care a și fost căsătorită. Din mariajul cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor are o fiică, Irina. A terminat studiile la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA.

De mai mulți ani, vedeta s-a mutat în America, acolo unde trăiește o poveste de dragoste cu omul de afaceri chinez Mr. Pink.

Citește și...