Motivul pentru care Alexandru a fost certat cu Iurie Darie timp de 20 de ani. L-a dat afară din casă

Autor: Keva Iosif
Publicat: 19/09/2019 | 10:27
Motivul pentru care Alexandru a fost certat cu Iurie Darie timp de 20 de ani. L-a dat afară din casă

Alexandru (Ducu) Darie a murit, ieri, la vârsta de 60 de ani, fiind internat de două săptămâni în secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Fundeni. Chiar dacă era chinuit de mai multă vreme de o boală complicată, regizorul nu și-a dorit să fie compătimit și a preferat să ducă singur, pe picioare, toată suferința, până în ultimul moment. 

Vestea morții lui Ducu Darie a fost confirmată și de Anca Pandrea, mama lui vitregă, chiar dacă cei doi nu au avut deloc o relație apropiată. Regizorul a fost dezamăgit de legăturile de familie pe care le-a avut, în special cu tatăl său, regretatul Iurie Darie.

După ce actorul a decis să formeze un cuplu cu Anca Pandrea, Alexandru şi Darie nu au mai discutat aşa cum o făceau cândva, iar reconcilierea lor a fost produsă de aflarea diagnosticului nefericit care avea să îi aducă sfâşitul lui Iurie Darie.

Ducu a fost extrem de ruşinat de ipostazele în care şi-a văzut tatăl şi chiar a acuzat-o pe Anca Pandrea pentru cele întâmplate şi a subliniat că tatăl său avea momente în care nu era capabil să ia cele mai bune decizii pentru propria persoană, fiind confuz.

Pe mine m-a enervat apariţia lui în fotografiile respective, care au făcut vâlvă. Dar acest lucru nu a venit din partea lui, cred că el habar nu are. Tocmai ne bucurasem cu toţii la ziua lui, când a împlinit 80 de ani. Fix la patru luni după aceea, au apărut pozele, fapt care m-a amărât„, a declarat Alexandru Darie într-un interviu acordat la vremea respectivă pentru „VIP”.

Citește și...